Henrik Biehl synes ikke, det er fair, kommunen har brugt hans henvendelse som anledning til at sende p-vagterne ned i Istedgade. Foto: Thomas Lee Christensen
Livet her

Henrik spurgte kommunen om spærreflader, i stedet valgte den af dele p-afgifter ud

Henrik Biehl synes, det er grotesk, når kommunen vælger at sende p-vagterne i stedet for bare at lave spærreflader ved omdiskuteret port

13. december 2021 kl. 18:08

Siden sommer har en del bilister fået p-afgifter for at holde for tæt på omdiskuteret port i Istedgade.

Afgifterne bliver givet, fordi p-kontrollen anser porten som værende et vejkryds, på grund af den mængde trafik, der benytter den. Og den vurdering kom efter Henrik Biehl henvendte sig til kommunen. Men det var slet ikke hensigten, det skulle munde ud i den afgiftsregn, der, ifølge lokale, nu er på stedet.

- Jeg synes simpelthen, det er grotesk, man retter en henvendelse til kommunen, og så får de det drejet over til, at her kan de få penge i kassen, siger Henrik Biehl.

Henrik henvendte sig oprindeligt for at spørge ind til muligheden for at få nogle spærreflader ved porten. Folk parkerer ofte så tæt på porten, at han har svært ved at komme ind og ud med sine biler. Men i stedet for at lave spærrefladerne, har kommunen ændret praksis i gaden, så der bliver delt p-afgifter ud, og det er Henrik Biehl ikke tilfreds med.

- Det, synes jeg, ikke er en ordentlig måde hverken at behandle vores henvendelse på eller borgerne herude.

Aalborg Kommune er ikke vendt tilbage på de konkrete anklager, men opfordrer Henrik Biehl til at kontakte dem, så de kan tage dialogen direkte.

Annonceret indhold

Nyeste