Med den kommende dagligvarebutik bevæger kæden sig lidt væk fra midtbyen

AALBORG: Endnu en spritny Rema 1000 er på vej til byen. Dermed finder du kæden, der ofte topper listen over de billigste pristjek, 10 steder her i Aalborg.

Det er i bydelen Kærby, at den nye Rema 1000 skal ligge - på adressen der indtil videre huser Røde Kors Genbrug.

Tina Larsen
Det er planen, at den eksisterende bygning skal rives ned for at gøre plads til en helt ny, moderne Rema 1000 med op mod 75 parkeringspladser. Foto: Martin Damgård

Butikken bliver en standard Rema 1000 på 1200 kvadratmeter, og udviklingschef Mads Nielsen fortæller, at man også etablerer 70-75 parkeringspladser ved forretningen.

- Vi har kig på Kærby, fordi der er et godt kundegrundlag, og samtidig viser en detailhandelsrapport, at området er underforsynet, når det gælder dagligvarehandel, siger han.

- Og vores koncept passer også ind. Vi har jo lokale købmænd, og det er noget, der fungerer godt i de lokale nærområder.

I øjeblikket handler det om lokalplan og høringsfase, og når de ting forventeligt er på plads, er det planen er at rive den nuværende genbrugsbutik ned og bygge en helt ny forretning.

Mads Nielsen siger om den kommende butik på hjørnet af Ny Kærvej og Hattemagervej, at man satser på at åbne i slutningen af næste år.

I øjeblikket finder du som nævnt Røde Kors Genbrug på adressen, og her er man i øjeblikket ved at finde nye lokaler.

LÆS OGSÅ: Røde Kors Genbrug skal flytte - se her hvad planen er

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...