Majbrit Bank Jeppesen glæder sig til at tage imod kunderne i den nye forretning. Privatfoto
Shopping

Her åbner en ny, stor legetøjsbutik

Åbningen bliver fejret med overraskelser til de første 200 børn, konkurrencer og tilbud

26. august 2022 kl. 16:06
Opdateret kl. 17:16

AALBORG: Nu kan du godt begynde at glæde dig, for snart åbner en helt ny legetøjsbutik i Aalborg Storcenter.

Det er Legekæden, der slår dørene op i Blå Gade i forretningen, hvor Espresso House lå indtil for nylig. Det sker i samarbejde med Bog & Idé, så det fremover er én samlet butik med fælles indgang.

Arbejdet med at gøre den nye butik klar er allerede godt i gang. Privatfoto

- Storcenteret har manglet en legetøjsbutik, der er kommet rigtig mange henvendelser, hvor kunderne efterspørger én, siger Majbrit Bank Jeppesen, der er butikschef i Bog & Idé og også skal stå i spidsen for den kommende, fælles butik.

- Vi ligger jo i et familiecenter, her er rigtig mange børnefamilier. Og da muligheden bød sig, ville ejerne af vores butik gerne udvide med mere legetøj.

Hun peger da også på, at en legetøjsbutik er en naturlig forlængelse af boghandlen, som Jørn Bach og Finn Erik Kristiansen ejer.

- Vi har i forvejen et stort udvalg af spil og bøger, som passer godt sammen med legetøj. Og at vi så kan udvide nu - det er vi megaglade for, siger Majbrit Bank Jeppesen.

- Og vi glæder os også rigtig meget til at byde kunderne indenfor.

Det er her i Blå Gade, du snart finder den kombinerede legetøjsbutik og boghandel. Privatfoto

Arbejdet med at bestille varer hjem er godt i gang, og væggen mellem de to butikker er fjernet. Den kommende tid bliver lokalerne sat i stand, der skal blandt andet lægges nyt gulv, så det er ens i den fælles butik.

Majbrit Bank Jeppesen understreger, at Bog & Idé holder åben i hele byggeperioden, men kunderne skal være forberedt på, at det nok roder lidt.

Forretningen med det fælles navn Bog & Idé og Legekæden holder åbningsfest i Blå Gade i Aalborg Storcenter torsdag 29. september. I forbindelse med festdagen vil der være overraskelser til de første 200 børn samt konkurrencer og tilbud.

- I takt med, at der kommer legetøj på hylderne i forretningen, kan man naturligvis købe det før åbningsfesten, understreger Majbrit Bank Jeppesen.

Annonceret indhold

Nyeste