QBAR henvender sig især til det voksende LGBT+ miljø - men alle er velkomne

AALBORG: Som en hyldest til mangfoldigheden får Aalborg nu en LGBT+ venlig bar, når QBAR snart slår dørene op. Det er det nuværende Retro Bar - Natklub i Håbets Gård, der bliver lavet om til den nye bar. Det skriver indehaver Søren Als i en pressemeddelelse.

- Det er helt fantastisk for hele LGBT+ miljøet, at der endelig åbner et sted i Aalborg, hvor mangfoldigheden kan hyldes, og hvor alle er velkomne uanset seksuel orientering eller præferencer, siger Martin Christensen som bliver manager i QBAR.

Tina Larsen
- Vi skaber et sted med trygge rammer og plads til at være den, du er, siger Martin Christensen om QBAR. Privatfoto

Han er nu forhenværende bartender og DJ på Retro, og du kender ham også som forperson for Aalborg Pride.

- Vi har i de forgange måneder afholdt specielle events i samarbejde med Aalborg Pride, og det har været nogle helt fantastiske fester. Vores gæster har været meget glade for stedet, og for placeringen der er trukket lidt væk fra den travle Jomfru Ane Gade, siger Martin Christensen.

Han fortæller, at der har været en fantastisk stemning hver eneste gang, "og derfor har vi i stedet besluttet, at vi vil ændre vores koncept, og dedikere QBAR til mangfoldigheden".

- LGBT+ miljøet vokser hele tiden, og det er intet mindre end fantastisk, at Aalborg nu også får et sted, hvor glade gæster med forskellige præferencer kan holde fest og hygge sig uden at føle sig ”udstillet” og kigget skævt til, siger Martin Christensen.

- Tanken er, som det står i barens logo, at QBAR skal være for alle. Gennem de seneste arrangementer, har vi set, at der er et stort behov for at skabe et sted, hvor alle kan føle sig velkomne, og hvor alle kan feste med alle.

Martin Christensen understreger, at det slet ikke er tanken, at man skal tilhøre LGBT+ miljøet for at være en velkommen gæst på QBAR.

- Vi skaber et sted med trygge rammer og plads til at være den, du er.

QBAR vil præsentere en velassorteret bar med et godt udvalg af øl og drinks. Baren har lagt sig i selen for at kunne tilbyde nogle attraktive priser på drikkevarer. LGBT+ miljøet spænder bredt i alle aldersgrupper, og vi har tilgodeset alle med vores prisstruktur, lyder det fra QBAR.

- Vi glæder os helt vildt til at åbne 29. juli, og vi opfordrer alle til at lægge vejen forbi i åbningsweekenden, ligesom vi håber, at folk vil holde øje med vores sociale medier, for det er planen, at vi skal holde en masse fede events på QBAR, siger Martin Christensen.

Du finder QBAR i Håbets Gård Ved Stranden 9B.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...