Spilforsyningen kommer med bud på underholdning, du kan tage med ud i det fri

AALBORG: Hurra! Så er foråret endeligt kommet på banen, og vi skal ud og nyde solen. Men gider du ikke bare sidde og trille tommelfingre? Så er der her 3 gode bud på spil, der fungerer i det fri.

Du kan selvfølgelige kaste dig over de klassiske spil, du allerede kender. Det er stangtennis, kroket og Kongespillet. Twister kunne også godt fungere, der er dog nogle ting der taler imod lige netop det spil. For det første kommer man så tæt på hinanden, at det ville kræve en spritny, negativ coronatest og derudover er man ikke synderlig yndefuld under udførelsen. Vælger man trods disse faktorer at kaste sig ud i det, anbefaler vi, at man ikke ifører sig kjole m/k.

Dennis Dalgaard fra Spilforsyningen i Aalborg starter med spillet Throw Throw Burrito.

- Det er et spil, hvor man sidder med hver sine kort, og man spiller ikke på tur. Man skal af med kortene så hurtigt som muligt samtidigt med, at man skal holde øjne med både sine egne og modstandernes kort. Når man rammer bestemte kombinationer af kort skal man gribe en Burritos og fysisk kaste den efter modstanderen. Undervejs i spillet kan man også havne i en duel, hvor man ryg mod ryg skal ramme hinanden.

Det næste spil, der kommer på banen, er egentligt et spil, der skal spilles ved et bord, men sagtens kan udvides, så det bonger ud på skridttælleren.

- Jungle Speed er lidt i samme stil som Throw Throw Burrito. Det er et reaktionsspil, hvor man skal spotte ligheder. Der følger en totem med til spillet, som skal gribes, så snart man har to ens kort. Normalt skal den eftertragtede totem stå midt på bordet, men man kan tage spillet med udenfor og placere den langt væk, så man skal løbe efter den. Så ville det være et fint udendørsspil, fortæller Dennis Dalgaard.

Det sidste spil, der kommer på banen, er en nyhed og en videreudvikling af et klassisk spil.

- Det her er decideret udviklet til at blive spillet udenfor. Det er spillet Dobble, der nu er kommet i en XXL udgave. Spillet består af 20 store, runde kort med 5 billeder på hver. De skal så kastes ud på græsset, og så skal man hoppe fra felt til felt, og ramme de rigtige felter. Der er sådan lidt hinke leg over det, lyder det fra Dennis Dalgaard.

Du kan finde alle spillene hos Spilforsyningen i Bispensgade 34.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...