Vi giver dig fire af Aalborgs bedste caféer med plads til barnevogn, mødregruppe, barselskaffe og baby

AALBORG: Kender du følelsen af at være på vej på café, for så at finde ud af, at der ikke er plads til barnevognen?

Og når man så er afsted med hele mødregruppen, så er det bare endnu mere vigtigt, at der er plads til ikke bare en, men adskillige barnevogne med sovende babyer, så mødrene trygt kan vende verdenssituationen.

Det samme problem kan naturligvis gøre sig gældende for fædregrupper, venindeture, søsterkaffe og en herlig kaffedate eller hvad man ellers kan finde på at forsøde barselslivet med.

Derfor har vi igen været forbi Instagram-søstrene Ditte og Sanne Kjeldsteen. Deres instagramprofil tæller nemlig ikke bare en enkelt, men hele to kvinder med masser af erfaring med barsel i Aalborg.

Og mon ikke de kunne hjælpe os med en lille liste over byens babyvenlige caféer.

KAFFEFAIR : @kaffefair_strandvejen

Hos Kaffefair på Strandvejen har de først og fremmest god plads, hvilket er alfa og omega, når barnevognen skal med ind. Dertil kommer, at der er gode pusle-faciliteter og store stole, der tillader amning eller naturligvis flaskemælk, hvis man er til det.

Mad, kaffe og kage går du ikke galt i byen med her, og så er det endda i den billige ende af skalaen uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Her er der plads til hele mødre(eller fædre-)gruppen.

Kaffefair, Strandvejen 19, 9000 Aalborg

Sarah Thun
Udvalget af brød og kage er helt i topklasse hos På Fjorden. Arkivfoto

PÅ FJORDEN : @paafjorden

Her finder du igen god plads til, at du kan sidde sammen med hele mødregruppen, og selvom det ikke er i stueplan, kan du tage barnevognen med i elevatoren op til caféen, som har virkelig meget lækkert brød og kage.

Her er der desuden gode faciliteter til bleskift, og så er der mulighed for at stille barnevogn og sovende baby lidt til siden inde i selve caféen.

På Fjorden, Østerågade 27, 9000 Aalborg

Sarah Thun
Der er god plads på Aalborg Streetfood. Her kan du sagtens have barnevogn og baby med. Arkivfoto

AALBORG STREETFOOD : @aalborgstreetfood

Hvis du er til gåturen på havnen med din baby, så er det helt oplagt at tage en tur ned til Aalborg Streetfood, som har masser af plads til barnevognen og vandet lige udenfor døren.

Her skal du dog være opmærksom på de lidt skøre åbningstider her i vinterhalvåret. Der er nemlig lukket mandag-onsdag, aftenåbent torsdag og åbent fra middag til sent hele weekenden.

De har også god plads til pusling og amning, og så er der selvfølgelig den lækre mad og masser af hyggekroge.

Aalborg Streetfood: Skudehavnsvej 35-37, 9000 Aalborg

SPISERIET : @spiserietaalborg

Spiseriet ligger på Hadsundvej i Vejgaard. Og det er et sandt paradis for kvinder på barsel. De har nemlig også god plads, puslefaciliteter og så kan du både få brunch, bøfsandwich, varm kakao og smoothiebowls.

Spiseriet, Hadsundvej 33, 9000 Aalborg

Vil du læse mere?

Hvis du vil læse flere gode tips til barselskaffen, så kan vi kun anbefale dig at læse med på opslaget her fra @opdagaalborg :

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...