J-dag er meget mere end blå nissehuer og juleøl - se her, hvordan du fejrer den bedst

AALBORG: Jojo, du ved det godt. Den skæbnesvangre dag, hvor vi igen skal drikke os i hegnet i Tuborg Julebryg falder altid på den samme fredag - og den fredag er altså nu på fredag 5. november.

Men hvordan fejrer du så den traditionsrige dag allerbedst? Vi har fundet fire lidt særlige, spøjse arrangementer, så du kan få en helt legendarisk aften.

Smedekroen

Ingen fejring af J-dag uden et smut forbi et af byens mest ikoniske værtshuse. Smedekroen ligger perfekt centralt til, at du kan starte din aften her og snildt kan gå ned i Jomfru Ane Gade senere.

Hos Smedekroen kan det godt betale sig at være hurtigt ude i sin fejring af J-dag. Her er der nemlig gratis juleøl til de første 100 kunder, der dukker op på den velbesøgte kro lige omkring kl. 16. Så er dagen ligesom i gang!

LÆS OGSÅ: Smedekroen! En brun oase i Danmarksgade

Anne  Norre
Der vil selvfølgelig være masser af julebryg og andre gode sager i baren. Foto: Aalborg Streetfood

Aalborg Streetfood

Begiver du dig ud i Vestbyen, er der en oplagt mulighed for at fejre, at sneen falder på Aalborg Streetfood. Her er der nemlig masser af fede arrangementer på programmet.

Udover besøg fra nissepiger, når sneen falder kl. 21, er der nemlig både gratis shuffleboard og karaoke. I løbet af aftenen vil der også være et musikalsk indslag fra tre-mands-orkestret Poppenheimer.

Poppenheimer har specialiseret sig i udødelige hits for den brede befolkning, og vi kan altså se frem til nyfortolkninger af velkendte hits fra både gammel og nyere tid med alt fra Thomas Helmig til The Beatles, Bob Marley og mange, mange flere.

Du finder mere info på Aalborg Streetfoods hjemmeside her

Café Frederiksberg

Er du i Østbyen eller tæt på Vejgaard, er Café Frederiksberg altid den oplagte mulighed for at få en god aften byen. Og med god grund!

Ikke desto mindre er Café Frederiksberg et besøg værd i de tidlige morgentimer, hvis du godt kan lide at slutte din fest med lidt godt til maven.

- Der skal drikkes øl, festes til den mørke morgen og når de værste eftervirkninger har lagt sig, er flæskestegen på bordet, skriver Café Frederiksberg i Facebook-begivenheden.

Derudover vil DJ Johnny Hurup selvfølgelig være på pletten til at sætte stemningen for en god fest.

Du kan læse mere her

Anne  Norre
Skål! Arkivfoto: Grete Dahl

Heidi's Bier Bar

Vil du allerhelst fejre J-dag i Gaden, så forstår vi det godt. Et solidt bud på, hvor du fejrer J-dag med manér, er selvfølgelig på Heidi's.

Her fejres J-dag med masser af live-musik i løbet af aftenen, hvor der vil være rig mulighed for at tage en svingom eller skråle med på kendte klassikere. Så hvis du gerne vil kombinere din julebryg med lidt hyggelig musik, så er der altså en god mulighed her.

Da det er et af årets travleste aftener for barer og diskoteker, er der denne aften en entrépris på 50 kroner, heri får du dog enten et shot eller garderobe med i prisen. Entré er gratis, hvis du bestiller bord.

Du kan læse mere på Facebook-eventet her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...