Fantastisk udsigt og beliggenhed i Hasseris koster kassen - se her hvor meget

AALBORG: Arkitekttegnet, poolområde med jacuzzi, fitnessrum med sauna, udsigt til Limfjorden og et boligareal på 292 kvadratmeter.

En ejendom på Vossvej har kryds i alle kasser - derfor kan den lige nu bryste sig af af titlen som Aalborgs dyreste villa til salg.

Villaen er nemlig lige kommet på markedet for 17.995.000 kroner - og det gør den ifølge boligsitet Boliga.dk til byens mest eksklusive villa, man for øjeblikket kan investere i.

Kvadratmeterprisen, villaen er udbudt til salg for, løber da også op i godt 61.600 kroner, hvilket er noget over gennemsnittet for storbyen, hvor husene i første kvartal blev solgt for 22.500 kroner pr. kvadratmeter.

Huset er til salg hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der blandt andet fremhæver køkkenet som “realiserer alle madentusiastens drømme”.

Man skal gribe efter den store tegnebog for at få fingre i villaen med den fantastiske udsigt. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen

Fire måneder

Går det, som det plejer her i byen, skal sælgerne nok ikke vente alt for længe, før de begynder at rydde ud og pakke ned.

I første kvartal tog det 122 dage at sælge et hus i kommunen - det er nogenlunde det samme som både i første kvartal 2018 og 2017, viser tal fra Boliga.dk.

Dermed går det omkring halvanden måned hurtigere at komme af bopælen her - end det i gennemsnit tager at få solgt sine huskvadratmeter på landsplan.

Du kan se flere billeder fra Aalborgs dyreste villa ved at klikke her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...