Byens borgere har bestemt hvilke guirlander, der skal ramme julen i gågaderne ind

AALBORG: Længes du efter varme drikke, duften af gran, tusinder af lys og et lille drys sne, så kan du allerede nu få et julefix i Bispensgade. Ud for Neye hænger der nemlig en enlig juleguirlande og venter på bedre tider.

Men snart får den selskab af mange flere af samme slags, for den ene guirlande er en smagsprøve på, hvordan julepynten i byens gågader kommer til at se ud i år.

- Man kan sige, at det er den absolut sidste test, inden det for alvor går løs, siger direktør for Aalborg City Flemming Thingbak.

Katrine Schousboe og Martin Damgård
Der bliver i alt ca. 200.000 lys i gågaderne.

Cityforeningen har i år investeret i ny udsmykning af byens rum og bad derfor i august på Facebook byens borgere om at stemme om, hvilken form for pynt, det skulle være.

To forskellige varianter af guirlander blev sat op hvor Bispensgade og Gravensgade mødes, og tusinder af aalborgensere afgav deres stemme. Valget faldt altså på guirlanden med fire buer og et enligt hjerte.

De kommende uger får den enlige ranke følgeskab af mange flere. Julepynten med i alt ca. 200.000 lys skal nemlig være klar til at blive tændt fredag 16. november kl. 16.30. Det er samme dag, julemarkedet også åbner.

Katrine Schousboe og Martin Damgård
Det er byens borgere, der på Facebook har stemt om, hvilken form for guirlande, det skal være-
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...