Skuespiller Peter Mygind skal lede årets optog

AALBORG: For første gang i Aalborg Karnevals historie går den royale titel i arv fra mor til søn, når skuespilleren Peter Mygind bliver kåret som konge af årets karneval 17. maj.

Det har længe ligget i kortene, at Peter Mygind en dag skulle overtage kronen. Ja, faktisk siden 2007, hvor hans mor Jytte Abildstrøm blev kåret som dronning.

- Jeg er utroligt beæret over at modtage titlen og glæder mig meget til at opleve alle de fantastiske karnevalister og byens borgere, siger Peter Mygind.

Kroningen sker 17. maj i forbindelse med den internationale parade. Peter Mygind får overdraget kronen kl. 20.10 på Gabels Torv, hvor Cimbertyren bliver brændt af og karnevalsugen bliver officielt skudt i gang.

Under selve karnevalet vil Kong Peter lede paraden fra Nørresundby og frem mod Kildeparken.

- Peter Mygind er indbegrebet af Aalborg Karneval, og den kærlighed han udstråler, er lige i tråd med vores kærlighed til vores karnevalister, udtaler Mette Bugge, formand for Aalborg Karneval.

- Vi er super beærede over, at Peter har sagt ja tak til at blive hyldet og blive en del af karnevalsfamilien, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...