Hungry.dk har spurgt brugerne, hvor du får mest kvalitet. Se dommen her

AALBORG: Pasta med flødesauce. Pasta med laks. Pasta på mange måder.

Vi vil have pasta, når vi vil have takeaway, for når det kommer til kvalitet og leveringstid, er Casa Pazza i Reberbansgade byens bedste takeawaysted.

Det viser resultatet af en afstemning blandt takewaykunder, som Hungry.dk netop har offentliggjort. Her har de spurgt brugere i Aalborg, hvor man får den bedste mad.

Og Casa Pazza vinder altså foran de 21 andre nominerede restauranter her i byen, skriver Hungry.dk i en pressemeddelelse.

- Vi synes selv, at vi gør et godt stykke arbejde og vi sætter en ære i at samle på tilfredse kunder, men det er vi jo ikke de eneste, der gør. Så derfor bliver man jo ekstra glad, når man sort på hvidt får at vide, at kunderne sætter pris på vores arbejde, siger indehaver Ann-Britt Pedersen, som selvfølgelig er stolt af kåringen.

Indehavere Ann-Britt Pedersen og Mike Luca er stolte over kåringen som byens bedste takeawaysted. Arkivfoto: Mette Nielsen

For Hungry.dk handler kåringerne om at vise, at takeaway i dag kan være mange typer af forskellige retter.

- Vi vil jo rigtig gerne vise, at takeaway i dag er meget mere end burgere og pizzaer, men vores analyser og statistikker viser altså, at det stadig er de velkendte klassikere som pizzaer, burgere, kebab, durumruller, sushi mm., der er mest populære, forklarer direktør i for takeawayportalen Rune Risom.

De 21 andre nominerede restauranter i Aalborg var: Bogø Sandwich Shoppen, Candylicious, Chicago Roasthouse, Esaan - Taste Of Thailand, Falafel House, Highway 66, Lifli Sushi, Nanking Take Away & Diner, Net-bazar, Panda Sushi, Pho Saigon, Pizzatime, Raw Food Aalborg, Sara's Pizza & Grill, Subway - American Subs, Cookies & Salads, Suzumi, The South Indian, Vestbyens Pizza & Grill, Wasabi Sushi, Yoshi Sushi.

Casa Pazza har ligget i Reberbansgade siden 2018 - inden da lå den på streetfood. Arkivfoto: Mette Nielsen
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...