The Pølsevogn åbner med gode tilbud, lover ny forpagter

AALBORG: Den har stået tom i flere måneder, men nu er der godt nyt til fans af hottere og Cocio, for snart åbner den ikoniske pølsebod på Nytorv igen.

Og det sker med ny forpagter efter Pia Skov, der stod bag disken i hele 35 år.

Tina Larsen
Morten Nielsen glæder sig til at møde sine kunder her på Nytorv - i forvejen har han to mobile pølsevogne. Arkivfoto: Martin Damgård

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger Morten Nielsen, der er en erfaren pølsemand.

Han er uddannet slagter, og har i forvejen to mobile pølsevogne, som han tager ud med til fester og markeder - alle med navnet The Pølsevogn.

- Det har altid været min drøm at få en fast pølsevogn, og jeg er glad for, at jeg nu kan åbne i Aalborg, siger 56-årige Morten Nielsen, der kommer fra Flauenskjold og i dag bor i Gedsted ved Aalestrup.

- Og min mavefornemmelse er rigtig god, jeg er ikke i tvivl om, at det kommer til at køre rundt.

Og bare rolig, du kan fortsat købe den legendariske Dimsen, der som flæskestegssandwich - bare i pølsebrød - er blevet berømt vidt omkring.

Tina Larsen
Her er den så - den berømte Dims; en skive flæskesteg med rødkål, syltede agurker og dressing i et pølsebrød. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

- Det er de samme ingredienser, som man kender fra tidligere, men kunderne må nok have lidt tålmodighed med mig, inden den bliver helt, som de kender, siger Morten Nielsen.

Han er ikke i tvivl om, hvad kunderne især kan glæde sig til, når pølseboden åbner på torsdag - i øvrigt med gode tilbud på pølser, lover han.

- Det er selvfølgelig Dimsen, og så er jeg i godt humør og kan rigtig godt lide at tale med folk, siger Morten Nielsen.

- Derudover må man ikke glemme, at man støtter Børnenes Kontor, når man køber i pølseboden. Og det er vigtigt, synes jeg.

Også hos Børnenes Kontor, der ejer pølseboden, er man tilfreds med, at den nu åbner igen.

- Vi er så glade for, at vi igen får en indtjening, så vi kan arrangere ferieophold for børn i kommunen, siger kasserer Hans Andersen.

The Pølsevogn på Nytorv åbner på torsdag 26. august klokken 11, indtil videre er der åbent alle dage undtagen søndag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...