De fleste af os skal nok lige en ekstra tur i banken for at få råd til en af de her

AALBORG: Brænder pengene i lommen på dig, når du passerer byens skønne villakvarterer? Eller har du bare fået blod på tanden, siden du hørte om den vanvittige hushandel på Vossvej 27, hvor et palæ blev solgt for en styrtende sum penge?

Hushandlen mellem Andreas Helgstrand og Jesper Skovsgaard er dog ikke på listen, da handlen endnu ikke er tinglyst.

Mens vi venter på det, så hjælper vi gerne med at finde rundt det, der indtil da er Aalborgs fem dyreste huse - man er vel nysgerrig?

LÆS MERE: Så meget måtte Helgstrand slippe for Nordjyllands dyreste villa nogensinde

Vi giver dig her Boliga.dk's liste over de fem dyreste hussalg nogensinde i Aalborg - vi starter selvfølgelig fra bunden:

5. Klostermarken 37 - 15.800.000 kroner

Sarah Thun
Det fine røde hus på Klostermarken har oplevet noget af en himmelflugt i pris i sin levetid. Foto: Torben Hansen

I december 2007 blev det fine røde hus på Klostermarken solgt, for den svimlende sum af næsten 16 millioner kroner. Det var tydeligvis før finanskrisen, og hvis villaen her skulle være et tv-program, så skulle det nok være Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed.

Det 9 værelser store hus blev nemlig forhandlet i 1995 for lige omkring to millioner kroner, men hvis du går og drømmer om at få fingrene i det, så har det altså været til salg for nylig for knap 18 millioner - måske ejerne kan overtales til et salg?

4. Johannes Hofmeisters Vej 10 - 16.665.000 kroner

Sarah Thun
Huset på Johannes Hofmeisters Vej ligner den rene idyl med sine småsprossede vinduer. Foto: Torben Hansen

Det er ikke meget mere end et års tid siden, at den 330 kvadratmeter store bygning blev forhandlet sidst. Her lå boligen kun til salg i en lille måned, før nogen slog til og købte det enorme hvide hus fra 2004.

3. Klostermarken 48B - 18.500.000

Sarah Thun
Da det senest blev sat til salg, skulle du bare have 15,5 millioner for at blive ejer af dette fine etplans-hus på Klostermarken. Arkivfoto: Ejendomsmægler Thorkild Kristensen

Måske huskøbet her var en fiks idé, der opstod på en romantisk valentinesdate? Der blev i hvert fald slået til i februar 2021. Her havde huset ligget i fire måneder, før det eminente lysindfald og det høje loft lokkede de rigtige købere til - og med et fint afslag i pris på næsten en halv million.

Funny story: Netop dette hus blev solgt på en enkelt dag, da det blev sat til salg i 2014 - men det er en helt anden historie.

2. Vossvej 10 - 18.525.000

For tretten år siden fik det mere end 100 år gamle hus sin nye ejer for husets højeste pris nogensinde. Det har nemlig skiftet hænder nogle gange siden, men husprisen fra 2008 er aldrig blevet toppet.

Sidst det skiftede hænder var i juni 2021, hvor salgsprisen "bare" var på 15.000.000.

1. Klostermarken 41 - 27.000.000

Sarah Thun
Den arkitekttegnede villa fra 2016 er indtil nu det dyreste hussalg i Aalborg. Foto: Torben Hansen

Den arkitekttegnede villa på Klostermarken stod færdig i 2016, og skiftede allerede hænder for første gang tre år efter.

Nybyggeriet er tegnet af Lars Gitz Architechts og det var drømmen for bygherren, at han og familien skulle bo i det 434 kvadratmeter store hus. Men i 2019 blev det nogle andres drømmebolig til den hidtil dyreste pris for et hus i Aalborg - i hvert fald for en kort stund endnu.

LÆS MERE: Herskabsvilla revet ned for at gøre plads til drømmebolig

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...