Vi har besøgt Shaping new tomorrow - og du kan godt begynde at glæde dig til, forretningen snart åbner

AALBORG: Succesen taler for sig selv; deres perfect pants, skjorterne og alt det andet fra Shaping new tomorrow hitter for vildt både herhjemme og i udlandet.

Og med åbningen torsdag af deres hidtil største, fysiske butik giver ejerne også lige den gode shoppeoplevelse et skub opad.

Tina Larsen
Christoffer Bak glæder sig til - sammen med de øvrige stiftere Kasper Ulrich og Christian Aachmann - at give gæsterne en god shoppeoplevelse. Foto: Martél Andersen

Fokus er selvfølgelig på tøjet, men det skal også være nemt at være gæst i universet. Både for dem der skal prøve herretøjet - og for dem der bare er med.

- Den gode shoppeoplevelse er vigtig for os, så vi har gjort rigtig meget ud af vores prøverum og et stort loungeområde, hvor man kan slappe af med en kop kaffe og hygge sig, siger Christoffer Bak, der står bag SNT sammen med Kasper Ulrich og Christian Aachmann.

Tina Larsen
Forretningen i Aalborg er den hidtil største, som Shaping new tomorrow står bag. Du finder også deres butikker i Aarhus og København. Foto: Martél Andersen

Og hvad er det så, der blandt andet er anderledes?

Jo, du har sikkert prøvet det; man står der bag forhænget i prøverummet og har fået tøjet i en forkert størrelse - og du kan ikke lige se ekspedienten. Du kan vælge at kalde på nogen, eller måske bevæger du dig ud i butikken i de bukser, du bare godt ved, strammer lidt for meget.

Men ikke her - i prøverummet med sofa og planter er der nemlig også en serviceknap, du kan trykke på, og medarbejderne får så en besked på deres smartphones om, at du har brug for hjælp. Og når du så har tøjet på, kan du indstille lyset i fire funktioner - eksempelvis dagslys - for at få et endnu bedre blik for, hvordan tøjet ser ud, og hvordan det passer til dig.

Tina Larsen
Foto: Martél Andersen

Med sine knap 200 kvm. er butikken markant større end den nuværende på Boulevarden.

- Vi beholder vores moderne og minimalistiske, nordiske look og kombinerer det med et innovativt touch, blandt andet integrerer vi vores webshop endnu mere i offline-butikkerne. Vi har skærme, der viser videoer, og man kan bestille tøj fra vores webshop her i butikken, hvis vi ikke lige har den rigtige størrelse. Og få tøjet bragt hjem, siger Christoffer Bak.

- Derudover har vi små elementer af storytelling rundt omkring i butikken - om vores filosofi, materialer osv.

Tina Larsen
Foto: Martél Andersen

Når den nye forretning åbner på torsdag klokken 10, er det blandt andet med goodiebags og tilbud - og en professionel barista står klar udenfor med sin kaffevogn og serverer varme drikke. Senere bliver der et barområde, hvor en bartender serverer specielle SNT-drinks, som de tre iværksættere har fået lavet.

Selv om der er lagt op til fire dages åbningsfest, er der også fokus på myndighedernes anbefalinger i forbindelse med corona.

Tina Larsen
Foto: Martél Andersen

- Vi har håndsprit samt afmærkninger, der skal forhindre, at man står for tæt, siger Christoffer Bak.

- Og personalet går med mundbind eller visir, ligesom der også er gratis mundbind til vores gæster, hvis de gerne vil bruge det.

Tina Larsen
Foto: Martél Andersen

Shaping new tomorrow åbner som nævnt butikken på torsdag klokken 10, du finder den nye forretning på Østerågade 4A.

Tina Larsen
Foto: Martél Andersen
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...