Glæd dig til et brag af en jubilæumsfest med en række kendte artister

AALBORG: Så kan du godt finde 90'er-humøret frem, for Vi Elsker 90'erne har netop offentliggjort, hvem der optræder til stor jubilæumsfest i efteråret.

Og der er bestemt noget at se frem til, lover arrangør Riffi Haddaoui, der har præsenteret programmet i dag.

- Der har ligget et kæmpe arbejde bag årets festivaler, men alt går op i en højere enhed nu, siger han.

- Efter de meget hårde restriktioner, som kom ud i sidste uge, var vi tæt på at aflyse, men vi har 10-års jubilæum i år og flere udsolgte koncerter, så vi har selvfølgelig kæmpet og kæmpet for at finde en løsning for at komme ud til vores trofaste publikum. Det lykkedes. Vi er glade.

Riffi Haddaoui slår dog samtidig fast:

- Vi er glade for, at vi kan gennemføre, men vi græder med resten af branchen og de festivaler, som har måtte aflyse. Det er ikke en morsom tid for nogen, og vi har igen og igen måtte ændre på vores set up for at lykkedes, siger han i en pressemeddelelse.

Restriktionerne betyder blandt andet, at de store festival-set ups med op mod 18.000 festivalgængere nedjusteres, og at kunstnere fra for eksempel USA ikke er med i år.

Til gengæld er line up’et spækket med kæmpestore, europæiske kendinge, og der er lagt op til 13 timers koncert til det loyale, festhungrende publikum:

2 Unlimited, A1, Antiloop, Blå Øjne, Boyzlife, Brooklyn Bounce, Cascada, Cut’N’Move, DJ Sash!, Dr. Alban, Drömhus, Haddaway, Infernal, S.O.A.P., S.O.S., Svenstrup & Vendelboe, Whigfield, Dr. Bombay, Barcode Brothers, Cargo, ItaloBrothers. Daze, DJ Freedom.

Og Infernal som til lejligheden kommer i en gendannet version med det originale medlem Søren Haahr.

Desuden optræder DJ’s: Chief 1 (heroes sæt), Kongemanden, DJ Skoge, Kenny Jensen, 4Gaard, Harske Hubbi.

Værter er Dan Rachlin, Riffi og Lille Lars.

Vi Elsker 90’erne besøger Dyrskuepladsen i Aalborg 21. august.

Der er næsten udsolgt til årets festivaler. De resterende billetter sættes til salg på Ticketmaster 1. juni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...