Der er både drinks, marked og sport på programmet i Aalborg i weekenden. Marcus Delfer kommer med sine bud på, hvad du kan lave

AALBORG: Vi nåede lige at snuse til solens lune stråler, før den blev erstattet af væsentligt koldere temperaturer, regn og nattefrost. På trods af det holder skribenten i skrivende stund hovedet højt og satser på sol og sommer i den kommende weekend - i al fald om fredagen, så du både kan få gin tonic og et skud D-vitamin. Lørdagen er i vækstlagets tegn, hvor Kedelhallen fyldes op med herligt håndværk. Kreativiteten bobler videre om aftenen på Skråen, men i en anderledes indpakning, hvor titlen som årets nordjyske band/sangskriver skal findes. Sidst men bestemt ikke mindst, står søndagen i sportens tegn uden, at du får sved på panden. Rigtig god weekend!

Fredag: Drinks på tagtoppen

Foråret er så småt ved at gå på hæld, hvor den inden længe erstattes af en fuldblods-sommer, der måske kommer til at minde om, eller overgå, dens forgænger. Tiden må vise, hvordan det arter sig, men vi er unægteligt allerede blevet forkælet af de lunere temperaturer, og når solen står højt, er det vigtig at holde væskebalancen ved lige. Det kan du sørge for fredag eftermiddag, når Salling inviterer til fredagsdrinks på tagterrassen, hvor du yderligere vil blive akkompagneret af tonerne fra en frisk fyr, når Rasmus P spiller op som DJ.

Hvad? – Fredagsdrinks i Salling.

Hvor og hvornår? – Salling Rooftop, fredag kl. 16-19.

Hvor meget? – Det er gratis at deltage. Flydende fornøjelser er for egen regning.

Lørdag: Antik- og kunstmarked

Det er en notorisk sandhed, at byen året rundt danner rammerne for flere forskellige former af loppemarkeder og nu på lørdag, afholdes et ganske originalt et af slagsen. Kedelhallen i Nordkraft fyldes op af intet mindre end 57 dedikerede, talentfulde, kreative og upcoming designere, som du har mulighed for at møde samt gøre en god handel. Du kan med fordel gå på instagram og finde profilen @neu.marked og se de forskellige udstillere.

Hvad? – Neu Antik- og kunstmarked i Nordkraft.

Hvor og hvornår? – Nordkraft, Kjellerups Torv 1, 9000 Aalborg. Lørdag kl. 11-17.

Hvor meget? – Gratis.

Søndag: Håndboldkamp i Gigantium

Slutspillet i herrehåndboldligaen nærmer sig enden, hvor der skal findes en vinder. Her er det ingen hemmelighed, at Aalborg Herrehåndbold ligger lunt i svinget til at tage titlen som danske mestre, men intet er endnu afgjort. Tag en tur til Gigantium og støt op om drengene, når de tager imod Sønderjyske til sæsonens næstsidste hjemmekamp.

Hvad? – Herrehåndboldkamp: Aalborg - Sønderjyske

Hvor og hvornår? – Gigantium, Willy Brandts vej 31, 9220 Aalborg Øst. Lørdag kl. 16-19.

Hvor meget? – Billetter koster fra ca. 100,- og op.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...