Talkshow, teater og et bad - Marcus Delfer guider til oplevelser de kommende dage

AALBORG: Efter en hård sidste weekend, påskefrokoster og fede fridage har distancen til hverdagenes ende heldigvis ikke været lige så lang, som den plejer.

De følgende anbefalinger til, hvad du kan opleve i byen den kommende weekend, går således fri for kyllinger, snaps og sild. I stedet kan du få en kultur-tallerken med talkshow, teatertur og kreative aktiviteter for folk i alle aldre. Rigtig god weekend!

Fredag: Musikalsk talkshow med Carsten Holm og Flemming Møldrup

Til hverdag kender du måske Flemming Møldrup fra DR1’s “Kender du typen?”, hvor han som livsstilsekspert sætter ord på de vaner og mønstre, der gør det lettere at placere mennesker i forskellige typer. Hvad du måske ikke vidste var, at Flemming også er særlig glad for musik. Sammen med Carsten Holm fra radiokanalen P6 Beat, vil de to tage afsæt i en stak vinyler, hvor de fortæller om deres mange møder med musikken – og om de mange forskellige musiktyper vi hver evig eneste dag omgiver os med.

Hvad - Musikalsk talkshow med Carsten Holm og Flemming Møldrup.

Hvor og hvornår - Salling ROOFTOP, fredag 15-16..

Hvor meget - Arrangementet er gratis.

Lørdag: Oplev teatret

En af byens originale kulturperler finder du et stenkast fra Karolinelund, hvor Det Hem’lige Teater ligger. Her er det tilladt at provokere, eksperimentere og flytte grænser, hvad enten det sker, når teatret tager ud i bybilledet eller udfolder sig på husets egne skrå brædder. Teatret har til denne opførelse selv skrevet, improviseret og instrueret fire små forestillinger, du kan nyde godt af lørdag aften. Derudover har de også genopsat den amerikanske “Beer girl” (der både er absurd og humoristisk), så du kan roligt glæde dig til en stensikker fornøjelig (og næsten gratis) tur i teatret.

Hvad - Short Plays på Det Hem’lige Teater.

Hvor og hvornår - Det Hem’lige Teater, Kjellerupsgade 20, lørdag kl. 19.30. (Bemærk: spilles også torsdag + fredag samme tid og sted.).

Hvor meget - 25 kr.

Søndag: Store Badedag

Med tanken om, at der nu blot er én god måneds tid tilbage af årstiden, før vi endelige kan råbe sommer. Cementerer Kunsten din vinterjakkes forvisning til langt ind bagerst i garderobeskabet, når de åbner op for Jeppe Heins store springvand, hvor du og familie samt venner kan deltage i forskellige kreative aktiviteter, spise is og nyde det (forhåbentlig) gode vejr. Dagens vært er Micki Cheng, du kender fra Bagedysten, og han skyder de første aktiviteter i gang kl. 11.

Hvad - Store Badedag/Springvandet åbner på Kunsten.

Hvor og hvornår - Kunsten, Kong Christians Allé 50, 9000 Aalborg. Søndag kl. 11-15.

Hvor meget - Børn er gratis, ellers alm. entré til kunsten (110/60,- Voksne/studerende.)

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...