Er du glad for pølse, så er det her, du skal forbi

AALBORG: Os nordjyder elsker mad i størrelse kæmpestor! Og nu bliver det altså endnu lettere at prøve mad i kæmpestørrelse lige her midt i Aalborg.

Julemarkedet på Gammeltorv og Nytorv byder på masser af hyggelige boder med specialiteter af alskens slags. Det inkluderer selvfølgelig også en grillbod i midten af Gammeltorv, hvor man kan varme sig på en lun pølse.

Og vi skal da lige love for, at man kan få masser af pølse - hvis man altså kan spise det. Her kan du nemlig få en hotdog på en halv meter!

Der skulle ikke megen overtalelse til, før vi var to mand, der stak næsen mod Gammeltorv for at smage på herligheden. Vi kan ligeså godt være ærlige: Vi kunne ikke spise op.

Tilgengæld er hotdoggen godt krydret og velsmagende, og der er tale om en ordentlig krabat af en frankfurter. Tilbehøret kan du selv vælge, vi fik os en god omgang med hjemmesyltede agurker og syltede rødløg, og det var bare et superfint tilbehør til den lidt fede, krydrede pølse.

Du får den utroligt lange hotdog til 100 kroner. Bliver det for meget af det gode, kan du altid varme dig på en af grillbodens mindre pølser. Velbekomme!

Grillboden har åben frem til 23. december ligesom resten af julemarkedet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...