Gin & tonic i veterantoget skal være en årligt tilbagevendende begivenhed i Aalborg. PR-foto
Livet her

Her får du gin & tonic ad libitum - mens du kører i veterantog

Du får også gratis drinks på udvalgte restauranter og barer i byen, hvis du medbringer en agurk

22. april 2022 kl. 19:59

AALBORG: Der er vist ingen tvivl om, at gin & tonic er populært som aldrig før.

De fleste har nydt den friske, klassiske drink – måske endda i forskellige afskygninger. Men kun de færreste har fået den populære drink serveret ombord på et vaskeægte veterantog i en mængde, der hedder ad libitum. Men nu byder muligheden sig, skriver arrangørerne bag Hendrick’s Expressen fueled by Drinx & Mr. Booze.

Det festklædte damplokomotiv har plads til 158 passagerer, og Hendrick's Expressen har fra Aalborg Banegård kurs mod Aalborgs gamle Østhavn – turen går gennem blandt andet Østerådalen og Gug.

Undervejs bliver der skænket gin & tonic ad libitum ligesom der serveres macarons og agurkesandwich. Personalet om bord består af pæredanske britiske gentlemen, klædt i tweed fra 1920'erne, og pyntede 1920'er-ladies.

Eventen med Hendrick's Gin er en tilbagevendende begivenhed - Aalborg Cucumber Day - som fremover fejres i byen 3. lørdag i maj: I år er det 21. maj.

Foruden Hendrick’s Expressens jomfrurejse fra Aalborg Banegård til Østhavnen vil der i løbet af eftermiddagen være events på en række af Aalborgs restauranter og barer med gratis Hendrick’s gin & tonic til alle, der medbringer en agurk! Arrangementet foregår blandt andet hos Aalborg Streetfood, Ulla T, Aktuel og John Bull Pub.

Og hvis du undrer dig over det med agurken, så er det fordi, Hendrick’s fremstiller forskellige smagsvarianter inden for ginkategorien – med agurk som fællesnævner.

Hendrick’s Expressen kører fra Aalborg Banegård 21. maj kl. 12:08, billetsalget er fløjtet i gang.

Annonceret indhold

Nyeste