Samtidig ser ejeren af IsVærftet også tilbage på sit første år, som er gået over al forventning

AALBORG: Det er vist ikke en overdrivelse, at juli står i Tourens navn. Mon ikke de fleste har hørt om Vingegaard, Cort og Pogacar, her hvor årets Tour de France er på vej i mål.

Interessen er stor verden over - også hos IsVærftet på Stjernepladsen, der går i gult fra i dag fredag til og med søndag.

- Vi er også med på Tour de France-bølgen, og som en hyldest til cykelløbet har vi fået ananas-fudge som topping til softice, og kugleis kan man få med gult vaniljeguf i stedet for den kendte med jordbær eller jordbær/rabarber, siger ejer Lene Koldkjær Decker.

Tina Larsen
Lene Koldkjær Decker glæder sig til fortsat at udvikle IsVærftet, som har haft et godt første år på Stjernepladsen. Arkivfoto: Frederik Overgaard

Det gule touch er blot seneste initiativ i en lang række, der har været med til, at hun ser tilbage på sit første år som selvstændig med stor glæde.

- Da jeg åbnede IsVæftet for et år siden, var jeg fuldstændig ny som selvstændig, så jeg har ikke så meget at sammenligne med, siger Lene Koldkjær Decker.

- Men jeg synes, det går godt.

Noget af det helt afgørende for succesen har været hendes evne til hele tiden at udvikle forretningen - samt stor opbakning fra kunderne.

- Jeg er blevet taget megagodt imod af gæsterne. Og da issalget dykkede efter efterårsferien på grund af vejret, kom de i stedet og købte gavekurve eller vært- og værtindegaver, ligesom vi også eksempelvis sælger meget lakrids, chokolade og gin, siger Lene Koldkjær Decker.

Helt fra begyndelsen var valget, at IsVærftet har åbent alle dage året rundt.

- Og når jeg og mine medarbejdere ser tilbage, så er der ikke en eneste dag, hvor vi ikke har solgt en is - selv da der var snestorm og i regnvejr, siger hun, der lægger vægt på hele tiden at forny IsVærftet.

- Vi får jævnligt nye varer på hylderne, for det er ikke så spændende at komme til et sted, der altid sælger det samme. Og så gør vi meget ud af temaer - som for eksempel Tour de France. Og vi griber vinteren an med belgiske vafler.

Noget af det, der kendertegner Isværftet, er, at det ikke ligner det, mange forbinder med en traditionel isbutik. Den er nemlig indrettet med forskellige ting, der viser forbindelsen til Aalborg Værft, som tidligere lå i området. I respekt for stedet historie.

- Indretningen er noget, mange kommer herind bare for at se, og den giver anledning til gode samtaler, siger Lene Koldkjær Decker.

- For os er god service og tid til gæsterne helt afgørende. Vi får at vide, at IsVærftet er et rart sted at være, og at folk føler sig godt taget imod, siger hun.

Lene Koldkjær Decker glæder sig til fortsat at udvikle IsVærftet på Stjernepladsen 43.

- Det første år har været et dejligt år, siger hun.

- Jeg elsker butikken og at være her - og jeg glæder mig meget til at gå ind i år to sammen med mine medarbejdere og gæsterne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...