Blandt nyhederne er julesweatre, du kan købe fudge fra en Londonbus, og der er nye lækkerier fra både bageri og vinbar

AALBORG: Nu er der ikke længe til, der kommer liv i hytterne på julemarkedet, duften af brændte mandler breder sig, og du kan få en tur i pariserhjulet og nyde synet af vores by set fra oven.

Julemarkedet er i år bredt ud til både Gammeltorv og Nytorv. Blandt andet for at give mere plads og for at sprede julestemningen længere ud i bybilledet efter sidste år, hvor markedet var aflyst på grund af coronasituationen.

Det bliver en juletid med både nyheder og gamle kendinge.

- Vi glæder os til at se de kendte ansigter og til at tage imod de nye, siger Cecilie Haversen, der er eventkoordinator i Aalborg City.

- Og vi glæder os til et marked med masser af hygge og en dejlig følelse af jul - vi håber, at alle får en god oplevelse og kommer i julestemning.

Blandt nyhederne denne gang finder du Bageri og Vinbodega På Fjorden placeret på det nyrenoverede Nytorv. Udover de lækre kager kan du også købe æblegløgg og dagens vintersuppe.

Er du på udkig efter noget, der kan holde dig varm, så har Jule-Sweaters ApS håndplukket nogle af deres favoritdesigns, som de har med, når de debuterer på markedet.

Tidligere har vi her på aalborg:nu fortalt, at den franske vinbar fra Nørregade, Ma Petite France, samt Gløggkompagniet, kendt fra Tivoli i København, også er blandt nyhederne denne gang.

Og lad os ikke glemme, at det også bliver til glædelige gensyn i mange af hytterne, hvor du blandt andre finder gengangere som Grill Hytten, Hollandsk Ost og Studenterbiksens Juletræssalg.

I alt er der omkring 20 salgssteder, langt størstedelen er julehytter, men du finder eksempelvis også en miniversion af en Londonbus, når The Fudge Factory sælger hjemmelavet fudge, trøfler og nougat.

Julemarkedet åbner på fredag, 19. november, klokken 12.

Her finder du en liste, der viser åbningstider og info om, hvem du kan møde i julehytterne på Gammeltorv og Nytorv i år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...