Funky dansetrin og bambusfløjter fra Østen - Marcus Delfer guider dig til aktiviteter i byen de kommende dage

AALBORG: Marts har været rekord-våd og sandsynligvis ikke det, du lige havde håbet på.

Så er det til gengæld godt, at byens pulserende kulturliv er modstandsdygtigt på det punkt og i den kommende weekend - samt torsdagen op til - er det også indendørsaktiviteterne, der sættes i fokus. Forbered dig på eftertænksomhed, funky dansetrin og bambusfløjter fra Østen.

Rigtig god weekend!

Torsdag: Filmvisning

Før weekenden for alvor er gået i gang, inviterer det internationale hus i Aalborg til en ganske særlig filmvisning samt en efterfølgende debat om filmens emne.

“Living on One Dollar” tager sit udgangspunkt i den centralamerikanske fattigdom, hvor fire unge amerikanere har besluttet sig for at afprøve sig selv i otte uger - på kun én dollar om dagen.

Sammen med lokale beboere i Guatemala arbejder og kæmper de for at få hverdagen til at hænge sammen, hvilket viser sig at være en større udfordring, end de lige havde forudset. Filmen er rørende og giver i særdeleshed stof til eftertanke.

Hvad – Filmvisning af “Living on One Dollar” .

Hvor og hvornår - International House, Rantzausgade 4, 9000 Aalborg, Torsdag kl. 18-20.

Hvor meget – Gratis.

Fredag: Funky Friday

Når klokken slår weekend, og dansegulvet blot er et initiativ væk, kan du godt forberede dig på en aften i diskomusikkens tegn.

På Studenterhusets bonede café-gulve kan du nemlig møde de to funkbrødre DJ Duke og TWA. De vil spille funk, soul og disko i alle afskygninger, så du med sikkerhed får din boogie på!

Arrangementet starter først ud på aftentimerne, klokken 22, men du kan med fordel komme tidligere på aftenen og opleve M. Rexen, der er et interessant og vellydende bekendtskab fra den danske musikscene.

Hvad – Funky Friday på Studenterhuset.

Hvor og hvornår – Fredag 22-02.

Hvor meget – Funky Friday er gratis, koncert med M. Rexen koster 75,-.

Lørdag: Papayakoncert i Hasseris

Kulturer udtrykker sig forskelligt alt afhængigt af hvor i verden, man befinder sig.

Og når det kommer til musikkulturer, kan melodier fra den anden side af jorden i særdeleshed virke finurlige, forførende og munde ud i en fremragende oplevelse.

Den unge kvindelige fløjtespiller Shantala Subramanyam kan sætte flueben ud for alle tre kategorier. Hun stammer fra Bangalore i det sydlige Indien, hvor hun er vokset op og blevet en af de førende kvindelige artister, der spiller på bambusfløjte - et instrument, der primært spilles af mænd.

Denne lørdag træder hun op i Huset i Hasserisgade sammen med sine to melodiske og rytmiske medmusikanter og vil med garanti tryllebinde dig.

Hvad – Shantala Subramanyam Trio.

Hvor og hvornår – Huset i Hasserisgade kl. 20-23.

Hvor meget – 150,- i døren (du kan spare penge ved at købe billetten via husets hjemmeside).

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...