Glæder du dig til at få fingrene i en Whopper Cheese i Aalborg Øst?

AALBORG: Hvis du er en af de mange burgerglade beboere i Aalborg Øst, der går og tripper for at få fingrene i en dobbelt Whopper bacon cheese eller måske en Big King?

Så ved du nok, at vi for nylig kunne breake, at Burger King har planer om at åbne en ny restaurant i netop denne bydel.

Der er dog ingen konkrete planer om, hvor den nye restaurant skal ligge, men let's be honest - vi er jo alt for nysgerrige til, at vi kan lade det ligge ved det.

Derfor har vi snakket med Aalborgs by- og landskabsrådmand, Hans Henrik Henriksen, som godt tør give et bud på, hvilke placeringer burgerkongen sandsynligvis har set sig lun på - nemlig ved siden af kommunens gamle materielgård eller ved pendlerparkeringspladsen.

- Placeringerne helt ude ved motorvejen er interessante, fordi der både er nord- og sydgående motorvej, og så er det tæt på oplevelsescenter Gigantium, og den placering passer jo rigtig godt ind i konceptet, gætter Hans Henrik Henriksen.

Han kan fortælle, at der tidligere har været interesse for de attraktive placeringer tæt på motorvejen, fordi der er rigtig meget trafik.

- En fastfoodrestaurant genererer rigtig meget trafik, så det er også vigtigt, at det er et sted, hvor der er kapacitet til meget trafik, og hvor der ikke er for mange bløde trafikanter, siger han.

Et sidste kriterie, der tidligere har været i spil har været, at det ikke skal være for tæt på uddannelsesinstitutioner, da man har frygtet, at det vil gå udover elevernes sundhed, hvis de billige fastfoodrestauranter ligger for tæt på og frister i middagspausen - også dette kriterie består placeringerne helt ude ved motorvejen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...