Med salget af byggefeltet er over halvdelen af etape 1 enten solgt eller reserveret, og endnu flere lejligheder er nu på vej

NØRRESUNDBY: 13.100 kvadratmeter skifter hænder på Stigsborg-grunden i Nørresundby.

Dermed er det hidtil største byggefelt på grunden blevet solgt. Køberen er ifølge arealudviklingsselskabet Stigsborg P/S, der udvikler grunden, en "jysk investor". Og nærmere vil man ikke komme det.

De ønsker det ikke frem, så det respekterer vi, siger direktør for Stigsborg P/S, Anton Hessellund, til Nordjyske.

Prisen for jordstykket B13 oplyses heller ikke, men grunden grænser op mod det grønne område Stigsparken og det kommende Børne- og Ungeunivers. Planen er, at "den jyske køber" sammen med A. Enggaard A/S over de kommende år skal opføre 155-165 boliger fordelt på ca. 11.900 kvadratmeter, mens de resterende kvadratmeter skal bestå af erhverv.

Boligerne skal bestå af 2- til 4-værelseslejligheder, der spænder fra 60 til 105 kvadratmeter. Bebyggelsen skal efter planen udformes som en klassisk karrébebyggelse med gårdrum i midten, hvor der etableres fællesfaciliteter og grønne områder. Parterne forventer, at byggeriet står klar i løbet af 2025.

Med salget af byggefelt B13 er over halvdelen af de 200.000 etagemeter i etape 1 på Stigsborg enten solgt eller reserveret, men hvornår man regner med, at hele den første ud af tre etaper er solgt?

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...