Hvad rør sig i 2019 - det kan du finde ud af de næste weekender

Aalborg: Skal kjolen være lang eller kort, hvordan skal håret se ud, hvordan kunne jeg godt tænke mig, at bordet skal dækkes, hvad med smykker og gaver. Der er mange spørgsmål, der skal besvares, når man snart skal konfirmeres.

Og så kan det jo være en god ide at søge noget inspiration. Der er heldigvis masser af gode råd og ideer at hente de næste weekender.

Du kan for eksempel taget til et modeshow.

Shoppen har fire shows i weekenden 2.-3. februar klokken 11.00 og 13.00 lørdag og søndag.

Det er dansere fra House of Dance, der står for modeshowet, hvor de viser tøj fra forskellige leverandører. Tilmelding er nødvendig.

Du kan også tage til Nielsens Konfirmand show 2019. Det foregår 13. januar 2019 klokken 10.00-13.00 i Nielsens lokaler på Hobrovej 452.

Anne Helene Thomsen
Et modeshow kan også give et bud på tøjet til Blå Mandag. Foto Lars Pauli

10. februar klokken 11.00 - 16.00 er det Musikkens Hus, der er rammen om en konfirmationsmesse. Det er Club Konfirmand, der står bag messen, der giver inspiration til både tøj til piger og drenge, ideer til festen og til Blå mandag. Det sker med blandt andets modeshow, hvor byens butikker giver deres bud på tøj og andet til konfirmationen.

Herudover kommer modelbureaut Le Management og caster deres kommende modeller. Og er du til biler, så er det også muligt at se en skinnende Ferrari, som kommer til at stå indenfor

Billet skal købes til modeshow. Læs mere på Club Konfirmands hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...