Initiativet skal gøre det billigere at bestille takeaway - og dermed hjælpe restauranter og caféer til øget salg

AALBORG: Han har mere end almindeligt travlt i disse dage; Søren Sander, der er administrerende direktør for takeaway-app'en Waiteer.

Efter restauranter og caféer er lukket midlertidigt på grund af frygten for corona-virus, har flere end tidligere nu takeaway på menuen. Og det får Waiteer til at tilbyde gratis udbringning for at skabe ekstra salg til de ramte spisesteder - foreløbig resten af marts.

- Der er flere lag i det, først og fremmest bliver det billigere for kunderne at støtte op om spisestederne og takeaway, siger Søren Sander om tilbuddet, der gælder ved køb over 99 kroner.

- Samtidig slipper virksomhederne, der jo i forvejen er pressede, for udgifterne og arbejdet med at finde bude. Det handler også om at give en håndsrækning og være med til at hjælpe spisestederne. Den private sektor er under et massivt pres, og vi vil også gerne imødekomme, at der er særlige udfordringer i øjeblikket.

Og interessen er tydelig for Aalborg-virksomheden.

- Vi kan se en stor stigning i antallet af bestillinger, siger Søren Sander.

- Og på to døgn har vi fået flere end 40 nye spisesteder tilmeldt app'en, så vi har rigtig travlt med at hyre og oplære chauffører - eller tjenere, som de hedder hos os.

Det er gratis at blive en del af app'en for spisestederne, men Waiteer tager kommission, når der bliver solgt noget.

- Samtidig binder de sig til os for en periode, og på et tidspunkt kommer udbringningen til at koste penge igen, siger Søren Sander.

For at få den fri levering skal du bruge Waiteers voucher "SPOT" på app'en. Virksomheden er til stede i otte danske byer - blandt andet Aalborg og Hjørring.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...