Caféen er pyntet, og der er masser af julestemning - se billederne

AALBORG: Julehjerter, stjerner og trommer - med et touch af Peters Jul og julepynt der vil gøre selv Gertrud Sand misundelig. Penny Lane er som forvandlet, når du træder ind i caféen i morgen, torsdag, hvor den er badet i julestemning.

Og jo - ejer Jonas Hütcher-Hejlesen ved da godt, at nogen måske vil synes, det er for meget med al den julepynt.

Tina Larsen
Jonas Hütcher-Hejlesen elsker jul, det er tydeligt i hans café fra i morgen, torsdag. Foto: Martin Damgård

- Men vi går all in i år. Vi er alle påvirket af corona, men det skal ikke have lov til at tage hyggen fra os. Så den vil vi stadig give til kunderne, siger han.

- Det skal også være sjovt, det må gerne være lidt over the top. Vi gør det, andre måske ikke tør, og det er tænkt som inspiration, men behøver jo ikke tage hele pakken.

Det er blevet en tradition, at Penny Lane altid bliver pyntet til jul i ugen op til efterårsferien.

Tina Larsen
Pynten er også inspiration til ting, du selv kan købe. Foto: Martin Damgård

- Og hvis man synes, det er for tidligt med julestemning, kan jeg bare sige, at vi bestemt ikke vil træde nogen over tæerne - vi vil bare skabe god stemning.

Hvis du er vild med jul allerede nu, kan din indre julenissse godt begynde at glæde sig, for der går såmænd heller ikke lang tid, før bagværket også er i julestemning.

- Rigtig mange kunder spørger allerede nu efter vores brunkager, så fra mandag kan man købe dem og honningkagebomber her i caféen, siger Jonas Hütcher-Hejlesen.

Tina Larsen
Foto: Martin Damgård

Til at hjælpe med udsmykningen har han i øvrigt slået sig sammen med byens kendte blomsterdesigner Jonas Jensen.

- Han er en god ven, der er superdygtig, og han forstår min tankegang. Når jeg siger, det skal være crazy, bliver det stadig lækkert og kommer ikke til at ligne Palles Tivoli, siger Jonas Hütcher-Hejlesen.

Han lægger ikke skjul på, at hans egen store glæde ved julen smitter af i caféen.

Tina Larsen
Foto: Martin Damgård

- Det er den største tid på året, Jeg får hele tiden masser af idéer, og det er fedt at se, de nu bliver gennemført. Allerede når vi tager pynten ned efter jul, begynder jeg at få idéer til næste år, siger Jonas Hütcher-Hejlesen.

- Julen er en mulighed for at vise, at vi ikke gør tingene halvt - en mulighed for at gøre skøre ting, man må godt skille sig ud, Og så elsker jeg bare jul.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...