Mennesker

Holdt jul for ensomme: Nu bliver familie fra Vejgaard hyldet

Christian Den Fjerdes Laug har optaget familien Bakgaard, som juleaften inviterede 50 ensomme til fest

01. marts 2018 kl. 15:19

AALBORG: En familie fra Vejgaards uselviske handling er netop blevet belønnet med et kontant beløb og optagelse i Christian Den Fjerdes Laug.

Familien Bakgaard inviterede i oktober 50 ensomme nordjyder til juleaften på Café Frederiksberg for at lave et alternativ til manges forbrugsfest.

Ægteparret Trine og Henrik og deres to drenge stod selv for alt ved festen i samarbejde med familie og en række sponsorer.

Den uselviske handling er sprunget Christian Den Fjerdes Laug i øjnene og derfor har man netop valgt at optage ægteparret i lavet og samtidig belønne dem med 3000 kroner.

- Vi vil gerne belønne, at de har gjort noget godt for andre. For når nogen gør noget godt for andre, gør de også noget godt for Aalborg, forklarer oldermand Niels Voss Hansen.

Parret blev optaget i det historiske lav i forbindelse med den årlige Laugsforsamling i Duus Vinkjælder i Jens Bangs Stenhus.

Også den tidligere håndboldspiller Rikke Nielsen blev hædret for sit arbejde med at starte en håndboldliga for udviklingshæmmede børn.

Annonceret indhold

Nyeste