Limfjordsbanen ruller ud på skinnerne med et damplokomotiv tre søndage i december

AALBORG: Der er lagt op til råhygge for såvel store som små togentusiaster tre søndage i december, hvor Limfjordsbanen ruller ud på skinnerne med damplokomotivet FFJ 34.

Det magiske og ikoniske veterantog fra 1916 er nemlig blevet shinet op til at udfylde rollen som juletog med forhåbentlig rigtig mange glade og julefeststemte passagerer om bord.

Der er afgang fra banegården i Aalborg og videre ud til Østhavnen på datoerne den 8., 15. og 22. december.

Torben O. Andersen
Kom i den rette julestemning i december og stig om bord på juletoget. Forude venter nemlig en hyggelig køretur ud til Aalborg Østhavn. Arkivfoto

William Larsen er bestyrelsesmedlem i Limfjordsbanen, og han siger til aalborg:nu, at der bliver koblet fem vogne på damplokomotivet.

- Det er ensbetydende med plads til et par hundrede passagerer på de enkelte køreture, og vi ved af erfaring, at der bliver rift om billetterne.

Hans råd er derfor, at interesserede skal holde sig orienteret om billetter og køreplan på hjemmesiden: limfjordsbanen.dk.

Veterantoget drives af frivillige, og alle indtægter fra billetsalget går ubeskåret til vedligeholdelse af lokomotiver og vogne.

Limfjordsbanen gør også opmærksom på, at kørslen til Aalborg Østhavn gennemføres i samarbejde med Aalborg Havn, der således støtter klubbens arbejde ved vederlagsfrit at stille sporet til rådighed for veterantoget.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...