Der er 100 procent mere gys og gru i Aalborg Karnevals spøgelseshus i år

AALBORG: Er du en sart sjæl, eller lider du af hjerteproblemer, så gør du klogt i at holde dig langt væk fra Aalborg Karnevals Horror Night.

Det årlige spøgelseshus, som karnevalet i år laver i samarbejde med Skals Productions, bliver nemlig det største og mest skræmmende til dato. Ja, faktisk er der 100 procent mere gys og gru - for ikke alene er der skruet op for effekterne, antallet af aftener, man kan deltage, er også udvidet til fire mod tidligere to.

- Sidste år blev der udsolgt på mindre end en uge, så derfor laver vi det endnu større i år, siger daglig leder af Aalborg Karneval Kresten Thomsen.

Rundt omkring på byens plakatsøjler dukker der i disse dage nogle efterlysningsplakater med en ung pige op. Plakaterne er en del af årets fortælling i spøgelseshuset.

- Så snart man træder ind i huset i en gruppe af 10-15 mennesker, får man en introduktion til historien, og så skal man ellers gå rundt med et eftersøgningshold, forklarer Kresten Thomsen.

Han håber, at oplevelsen vil sætte så dybe spor, at man kommer ud af huset forandret for altid.

25-35 skuespillere er involveret i forestillingen i spøgelseshuset, ud over de mange, der er bag kulisserne. I det hele taget er spøgelseshuset et kæmpe setup.

Katrine Schousboe
Aalborg Karneval anbefaler, at man er over 16, hvis man vil deltage i Horror Night, for det kan være en ganske skræmmende oplevelse.Arkivfoto: Henrik Bo

Både unge og gamle

Aalborg Karneval er for første gang gået sammen med Skals Productions, som de seneste år under eget navn har lavet populære horror nights. Det giver en bedre økonomi i eventen og gør det muligt at lave det endnu større og bedre.

- Det betyder også, at vores spøgelseshus er kommet for at blive, understreger Kresten Thomsen.

Aalborg Karnevals spøgelseshus begyndte i Huset i Hasserisgade for fem år siden som et gratis tilbud. I år regner man med at sælge 2000 billetter.

- Vores gæster er en blanding af unge og gamle, og folk kommer som regel i grupper. Der er nogen, der bliver rigtig skræmte og må opgive og gå ud. Sidste år havde vi et par pensionister, der lige måtte sunde sig efter oplevelsen, fortæller han.

Horror Night finder sted på Voerbjergvej 25 om aftenen 19.-20. samt 26.-27. oktober. Aalborg Karneval anbefaler, at man er 16 år eller derover.

Børnene skal dog ikke snydes, for på samme sted og samme datoer er der under navnet Skræm livet af dine børn i dagtimerne et særligt spøgelseshus for de lidt mindre. En billet giver adgang til en guidet tur gennem spøgelseshuset samt aktiviteter som hjernebowling, edderkoppekast, ansigtsmaling og Døde dukke Lises fiskedam.

Man kan købe billetter til både Horror Night og Skræm livet af dine børn på aalborgkarneval.dk
Katrine Schousboe
Børnene har deres helt eget spøgelseshus i dagtimerne - her kan de også deltage i en række aktiviteter som hjernebowling og edderkoppekast.Arkivfoto: Henrik Bo
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...