Salget af bogen gik så godt, at der kan blive 50.000 kr. tilHospitalskovnene.
Livet her

Hospitalsklovne får støtte fra Rotary

De syv Rotary-klubberi Aalborg er gået sammen om en bogudgivelse, som har givet overskud og som nu kommer hospitalsklovnene til gode

17. oktober 2017 kl. 12:20

AALBORG: De syv Rotary-klubber i Aalborg har doneret 50.000 kr. til Danske Hospitalsklovne.

Et udvalg i Aalborg Østre Rotary Klub ledet af Peter Mouritzen, Aalborg, besluttede for et par år siden at udgive en bog om Rotary-klubbernes tilknytning til Aalborg.

Journalist Jørgen la Cour-Harbo fik opgaven med at skrive og producere bogen. Resultat blev "Rotary og Aalborg", som både omhandler organisationen på verdensplan, er et bidrag til lokalhistorien om Aalborg og er historien om de enkelte klubber.

- Rotary er verdens største private humanitære organisation, men vi gør også en masse lokalt. Det blev besluttet, at et eventuel overskud skulle doneres til et formål, som de syv klubber blev enige om - det blev altså Danske Hospitalsklovne, som oprindeligt blev stiftet i Aalborg, men nu arbejder i hele landet, fortæller Jørgen la Cour-Harbo.

Pengene er samlet ind ved salg af bøger til medlemmerne.

Klubberne er: Aalborg Østre Rotary Klub, Aalborg Vestre Rotary Klub, Aalborg Nørresundby Rotary Klub, Aalborg Stigsborg Rotary Klub, Aalborg City Rotary Klub, Aalborg Søndre Rotary Klub, Nibe Rotary Klub.

Annonceret indhold

Nyeste