Livet her

Hotdogs sender børn på feriekoloni

DM i hotdogspisning gav rekordbeløb på 42.060 kroner til Børnenes Kontor i Aalborg

15. juni 2018 kl. 09:53
Opdateret kl. 10:12

AALBORG: I forbindelse med afviklingen af DM i Hotdogspisning blev der i løbet af kvalifikationsrunderne i april og maj samt salget på finaledagen 1. juni indsamlet 42.060 kr., der i år skal gå til Børnenes Kontor i Aalborg.

Det rekordstore beløb blev overrakt til en glad og stolt formand for Fonden Børnenes Kontor i Aalborg, der helt præcist har øremærket pengene til en bestemt aktivitet.

- Vi er simpelthen så glade og rørte over det flotte beløb, som vi har fået af Steff Houlberg. Pengene falder på et tørt sted, for i år sender vi mere end 200 udsatte børn på feriekoloni. Vi giver de børn, der ikke selv har mulighed for at komme på ferie, en hel uge med andre børn, hvor der skal hygges og grines og børnene skal have det godt. Pengene skal blandt andet bruges til udflugter og forplejning, og vi vil gøre alt det, vi kan, for at børnene får en god og dejlig badeferie, siger Nina Hav, Formand for Børnenes Kontor i Aalborg, og fortsætter.

Det er sjette år i træk, at indsamlingen i forbindelse med DM i Hotdogspisning slår rekorder.

- Endnu engang slår vi indsamlingsrekord, og vi er rigtig glade for at kunne overrække Fonden Børnenes Kontor i Aalborg en fin donation. Det er også dejligt at vide, at pengene er øremærket til at give udsatte børn en god og dejlig ferie. Det er et meningsfyldt og hjertevarmt projekt, der nu får lidt flere midler at arbejde med, og vi er meget glade for at kunne tage del i det. Og så er det super godt gået, at vi for sjette år i træk slår indsamlingsrekorden, siger Rikke Jeppesen, der er Brand Manager for Steff Houlberg.

Steff Houlberg arrangerede DM i Hotdogspisning for syvende gang.

Annonceret indhold

Nyeste