Trylle-komikeren kan opleves i sit nye show Håbefuld fredag, og billetterne er netop sat til salg

AALBORG: I showet, der løber af stablen 24. april i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), byder han publikum på en tur i sit magiske univers og giver sit bud på at være håbefuld anno 2020.

Rune Klan er en af Danmarks mest folkekære tryllekunstnere og standupkomikere. Han har en efterhånden velkendt og unik showform, der med charme blander humor, eftertænksomhed og tryl i verdensklasse. I 2020 er han klar med sit sjette show, Håbefuld.

Rune Klan har før gæstet Aalborg, og han har fået stor ros for sine shows. Arkivfoto: Lars Pauli

Senest han ramte de danske scener med showet Barnløs, blev han hyldet som ’modig, original, fantastisk, genial, rørende og overraskende’. Nordjyske Stiftstidende kvitterede med 5 stjerner og ordene "Han har en energi, der kan få en flok børnehavebørn til at ligne dovne teenagere" efter han optrådte med Barnløs i AKKC i 2017.

Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den eftertænksomme gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være håbefuld i år 2020, forlyder det.

Rune Klan har noget på hjerte og overskud at dele ud af fra scenen. Som altid er det sparsomt med oplysninger om selve showet, men han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst.

Showet har premiere på Det Kongelige Teater 30. januar 2020 og drager derefter på Danmarksturné, hvor der til glæde for nordjyderne gøres et stop i Aalborg. Her kan publikum se frem til imponerende tryllerier og rigeligt med motion til lattermusklen.

Billetter til Rune Klan - Håbefuld i Aalborghallen 24. april 2020 er netop sat i salg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...