Havde du planlagt at tage på Nytorv den 22. december? Så skal du i stedet logge på Facebook

AALBORG: Der er godt nyt for alle os, som går og er lidt bange for at hive en omgang corona med hjem til jul. Nu er en af byens julerier nemlig rykket på Facebook, så du kan se det hjemme i din trygge hule.

Det er Det Grønne Juleshow, der har taget konsekvensen af de nye restriktioner og flyttet juleshowet online. Man kan nu ringe til julenissen Birte, og så vil der være over hundrede gaver, der bliver uddelt til seerne.

- Vi inviterer alle kommunens borgere til at deltage i et juleshow med temaer om natur, folkesundhed, klima og trivsel i vores kommune. Der vil være underholdning, interviews med politiske aktører og gaveuddeling, skriver de på Facebook.

Sarah Thun
Juleshowet er nu flyttet på Facebook, hvor du kan møde værterne Mette og Jens. PR-foto

Det er den helt nyopstartede forening Aalborgs Grønne Hjerte, der er vært for showet. Foreningen er stiftet for bare et par måneder siden netop med det formål at afholde Det Grønne Juleshow, som skal vise, at det gode liv sagtens kan være grønt.

- Det er måske et lille kritisk vink til vores forbrug, men det er kærligt ment, fortæller Jens Kruhøffer, som er koordinator i foreningen.

De mange julegaver der uddeles er pakket ind i stof frem for gavepapir, og det kan genbruges næste gang, du selv skal pakke en gave ind.

- Vi holder juleshow for at markere, at det er vigtigt, at vi som borgere er med til at sikre at vores by bliver grønnere, forklarer han.

Du kan se juleshowet onsdag 22. december fra 16.00 til 17.00. Julenissen kan du dog ringe til allerede fra klokken 15.00.

Forinden kan du sende en email til juleshow@mailme.dk og fortælle om dine grønne juleønsker - dette skal gøres inden 15.30, og så kan du altså afhente en gave med dit navn på hos KaffeFair på Strandvejen.

Gaverne er sponsoreret af blandt andet Danmarks Naturfredningsforening, Zerowaste, Egholm Naturpark og flere af byens butikker og restauranter har også doneret grønne julegaver.

Du kan finde linket til liveshowet lige her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...