Sådan ved du, om du er forårskåd - se listen her

AALBORG: Efter kulde, sne og sjap er foråret endelig på vej. DMI lover, at vi får op til tocifrede varmegrader, og solen skulle også komme besøg. Indtil videre lover DMI de høje temperaturer så langt øjet rækker.

Det er lige her, at smilet bliver lidt bredere, blodet bruser lidt hurtigere og interessen for potentielle partnere begynder at stige. Når du mærker disse følelser i kroppen, kan det være tegn på kådhed. Men hvornår ved du, at du er blevet ramt? Vi har lavet en liste over sikre tegn på, at du er blevet forårskåd.

1. Du ved, at du er forårskåd, når du hopper i den hvid kjole m/k og fletter en blomsterkrans af vintergækker. Bagefter stormer du ned i Østre Anlæg, imens du synger Justin Timberlakes Can't stop the feeling.

2. Du ved, at du er forårskåd, når du stiller dig i kø foran Heidi's Bier Bar og venter på, at restriktionerne forsvinder, så du kan komme ind og score.

3. Du ved, at du er forårskåd, når du går rundt nede i nybyggeriet på Nyhavnsgade og tænker: Det er faktisk et pænt byggeri, der gør noget smukt ved byen.

4. Du ved, at du er forårskåd, når du udfører en Brazilian wax på dig selv og vælger at bruge hjemmesmeltet karamelmasse til udførelsen.

5. Du ved, at du er forårskåd, når du synes, at alt det gravearbejde og vejarbejde der bliver foretaget i midtbyen, faktisk er lidt hyggeligt.

6. Du ved, at du er forårskåd, når du m/k tæller dagene til at Mikkel Hansen skal løbe rundt på banen og repræsentere Aalborg Håndbolds rød/hvide farver.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...