Hos Esko Hairstudio er der godt gang i klipningen

AALBORG: Har du din negative test? Sådan lyder det velment fra frisøren Malene Grand Kannegaard hos Esko Hairstudio i Brandstrupsgade i Aalborg. Denne tirsdag er der godt gang i salonen, og der hersker en stemning af glæde, lettelse og en masse aktivitet.

- Det er fantastisk at komme i gang igen. Ordrebogen er fuldt booket frem til maj. Det har været en hård og forvirrende dag. Man skal lige op i gear igen, men det er superdejligt, lyder det begejstret fra Betina Esko.

Salonen summer af aktivitet, og meldingen fra kunderne er klar. Der skal bare fjernes noget hår, og det må gerne blive kort. Inden man når den eftertragtede plads i frisørstolen, skal man dog lige kunne fremvise sin negative coronatest, og det er der ikke alle, der kan det.

- Vi har haft tre kunder, der har været nødt til at gå igen. De havde enten ikke fået svar på testen ellen kunne ikke komme ind på sundhed.dk. Derfor vil jeg gerne opfordre til, at man enten får printet passet eller får taget et screen dump af svaret. Vi er nødt til at være benhårde, lyder opfordringen fra Betina Esko.

Niels Skovmand
Malene Grand Kannegaard har første arbejdsdag og er glad for at være i gang. Foto: Niels Skovmand

Undertegnede har som så mange andre forsøgt sig med hjemmeklip og det gik galt, meget galt. Men med det udprintede coronapas var der heldigvis adgang til den eftertragtede plads i stolen hos Malene Grand Kannegaard.

Læs også: Hjemmeklipningen endte ikke godt

- Jeg kan huske fra sidste gang, hvor vi åbnede op, der blev vi mødt med flere forskellige ting, som man skulle rette op på. Det var enten nogen, der selv havde forsøgt sig eller dem, der havde fået kæresten eller konen til at forsøge sig. Det kan da godt være noget lidt specielt, som man kommer tilbage til, lyder det fra Malene Grand Kannegaard.

Med rolig hånd kaster hun sig over klipningen, og det er med et smil på læben der bag visiret.

- Det er godt med nogle udfordringer. Det her skal jeg nok få rettet op på, griner Malene Grand Kannegaard.

Alle forholdsregler bliver overholdt, og i stolen ved siden af mig, kommer der endnu en lettet mand. Med de samme ord kommer meldingen om, at håret bare skal være kort. Kravet om, at man skal kunne fremvise en negativ test, giver ikke de store panderynker.

- Hvis det er det der skal til, for at vi kan holde åbent, så er det sådan, det er.

Hvilken test foretrækker du? Den korte, den lange eller den i halsen?

- Nu prøvede jeg den korte vatpind i går, og jeg var overrasket over, hvor nem den var. Jeg synes, at det værste er, at der er en fremmed mand, der skal holde en vatpind i min næse i så lang tid. Det var lidt akavet, men så var det jo heller ikke være. Der er ikke noget af det, der er behageligt, men det skal jo til, lyder det fra Malene Grand Kannegaard.

Fra en af de heldige der har haft audiens i de eftertragtede stole, kan der kun lyde et: glæd dig. Det er præcist så dejligt, som du drømmer om. Herunder kan du se før- og efterbillederne af besøget hos frisøren.

Niels Skovmand
Quiz! Er dette før billedet eller det efter? Foto: Selfie
Niels Skovmand
Endnu en quiz! Er dette før billedet eller det efter? Foto: Selfie

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...