Marcus Delfer guider dig til begivenheder i Aalborg de kommende dage

AALBORG: Så er det endnu engang blevet tid til weekend, og denne gang er den (for nogle) lidt ekstra god, da de samtidig går på efterårsferie.

Det betyder også, at der er et væld af forskellige aktiviteter i den kommende uge, men inden da bør du ikke snyde dig selv for at besøge de forskellige arrangementer på Videnskabsmødet, opleve Søren Huss og støtte op om Aalborg Håndbold.

Rigtig god weekend!

Fredag: Søren Huss på Skråen

Det burde ikke være nødvendigt med nogen større introduktion til Søren Huss, der lige fra sin tid med Saybia og frem til i dag har skrevet fantastiske, fascinerende og forførende sange.

Tilbage i 2017 udgav han pladen Midtlivsvisen, der fik flotte anmeldelser over hele linjen og så sent som i sidste måned, gentog han succesen med sin seneste plade Sort og hvid til evig tid. Foruden et forrygende bagkatalog af ekstremt veldrejede sange er Søren Huss også kendt for gode liveoptrædener med smukke kompositioner og en yderst nærværende stemme.

Hvad - Koncert med Søren Huss

Hvor og hvornår - Skråen, Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg. Fredag kl. 20

Hvor meget - 350,-

Lørdag: Utzon for børn

Når du er stået op og har fået øjne lørdag morgen, kan du tage hele familien med i Utzon centeret.

Her kan I se den igangværende udstilling “Rumtosset”, der er skabt af seks arkitekter og designere, som har kreeret en lille verden med skøre arkitektoniske installationer - men udover selve udstillingen er lørdagen i Utzon også farverig på en anden måde. I anledningen af Videnskabsmødet kommer Thor fra NØRD på DR ULTRA også forbi, hvor han sammen med børnene vil undersøge, om de kan lave et musikalsk hit på computeren ved brug af teknologi og videnskab.

Hvad - Utzon for børn - Thor fra DR ULTRA

Hvor og hvornår - Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg. Lørdag kl. 12

Hvor meget - Arrangementet med Thor fra NØRD er en del af Videnskabsmødet og derfor gratis. Vil du opleve andre ting i huset, skal der betales entré.

Marcus Delfer
Aalborg Håndbold har brug for din opbakning, når de på søndag møder ukrainske Mol-Pick Szeged i Champions League. Arkivfoto: Henrik Bo

Søndag: Håndbold i Gigantium

I øjeblikket går det rigtig godt for Aalborg Håndbold, der ligger på førstepladsen i ligaen og samtidig brillerer i Champions League-regi.

Her deler de førstepladsen med franske Paris Saint-Germain og for at fastholde netop den plads, er det nødvendigt med en sejr nu på søndag. Gæsterne er ukrainske Mol-Pick Szeged, der ikke har fået den bedste start i Champions League. Det skal der drages fordel af, men drengene har brug for din hjælp til at cementere deres position i Europa, og derfor kalder byen alle mand til Jutlander Bank Arena nu på søndag.

Hvad - Aalborg Håndbold vs. Mol-Pick Szeged

Hvor og hvornår - Jutlander Bank Arena, Willy Brandts vej 31, 9220 Aalborg Øst. Søndag kl. 14 (Kampstart 16.50)

Hvor meget - Billetter koster fra 90 kr. Børn, studerende og pensionister 70,-

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...