Rådmanden har fået flere henvendelser fra bekymrede borgere

Den gamle bilforhandler på havnefronten i Nørresundby har stået tom i flere år, og lokal bekymring om planerne for grunden har endda fået flere til at spørge rådmanden, hvad der skal ske.

Selvom grunden har stået tom længe, er det dog ikke meningen, det skal forblive sådan.

A. Enggaard, der ejer grunden, er nemlig i gang med at arbejde på det projekt, der skal ligge på grunden, fortæller afdelingschef Anton Hessellund.

- Vi arbejder med det, som vi generelt gør med vores udviklingsprojekter, og vi forventer at kunne lave et rigtig fint projekt. Men det er for tidligt endnu at sige noget om, hvad det bliver, eller hvad det indeholder. Men det er i god gænge, og vi arbejder med det, som vi arbejder med vores øvrige udviklingsprojekter.

Den lange periode med en tom bygning skyldes, ifølge afdelingschefen, at det ikke har været muligt at realisere noget på projektet til dato. Han understreger dog, de arbejder videre med det, men at det tager tid. Han afviser desuden, at A. Enggaard bevidst skulle have spekuleret i at lade bygningen stå tom og rådne op.

- Nej, det er overhovedet ikke tanken. Vi arbejder med det udviklingsprojekt, som vi gør med alle vores andre projekter. Tanken er at lave noget, der passer ind i området, som også både naboerne og Nørresundby bliver glade for, og som passer ind i forhold til den lokalplan, der er.

Ifølge rådmanden, Jan Nymark Thaysen (V), er det frygten for et højt boligbyggeri, der har fået borgere til at henvende sig til ham. Hvad han tænker om udviklingen af grunden kan du læse mere om på nordjyske.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...