Det store projekt Løvvangen inBetween skydes i gang

NØRRESUNDBY: Det er for længst besluttet, at Løvvangsskolen skal rives ned. Men hvad skal der så ske med hele området bagefter. Og hvad kan man bruge bygningerne til, indtil de skal jævnes med jorden.

Det får områdets beboere mulighed for at give deres besyv med om.

Projektet hedder Løvvangen inBetween, og det skydes i gang lørdag 10. marts med en hyggelig eftermiddag på Løvvangskolen.

- På lørdag skal vi først og fremmest møde hinanden og lære hinanden at kende. Og vi håber også at se folk, som ikke normalt kommer i området, fortæller Pia Juul Eriksen, der er projektleder for Løvvangen inBetween.

Fungerende rådmand Mads Sølver (V) giver projektet et par ord med på vejen, og så går det ellers løs med spændende og sjov aktiviteter. Der er bl.a. koncert med Sambafabrikken, "Hvad er det værd" med vurderingseksperter, "Det flyvende kuffertcirkus", koncerter med Sundby Koret. Der er også loppemarked og aktiviteter på cykelbanen.

Endelig er der mulighed for at møde nogle af de foreninger, som i dag benytter skolens faciliteter. Og Bydelsmødrene sælger kaffe og hjemmebagt kage.

Selv om skolen er dømt til nedrivning er der fortsat mulighed for at benytte visse af skolens lokaler, fortæller Pia Juul Eriksen.

- Frem til sommeren 2019 er der mulighed for at booke lokaler. Til den tid stopper specialklasserne på skolen og rengøringen stopper også. Derefter er det ikk emuligt at benytte skolen, fortæller hun.

Der er bl.a. foreningslokaler samt musik- og madlavsningslokaler, som kan bookes.

Hvad der skal ske med området, når skolen er jævnet med jorden, skal borgerne også have indflydelse på. Bl.a. bliver der i løbet af foråret et borgermøde, fortæller Pia Juul Eriksen.

Politikerne har afsat 21 mio. kr. til udviklingen af området.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...