Få svar på hvor meget gift der skal til og hvor mange muskler der skal bruges til en kvælning

AALBORG: Hvor stærk skal gerningsmanden være for at kvæle en mand med de bare næver? Og hvordan virker langsomtvirkende gift egentlig? Har du siddet og læst den ene krimi efter den anden og undret dig over, hvor lidt der skal til for at tage et andet menneskes liv? Hvor meget - eller hvor lidt - skal der egentligt til?

Nu får du mulighed for at spørge eksperterne. Er du kæmpe fan af krimier og true crime, så har Aalborg Bibliotekerne et online foredrag lige for dig.

Hvordan skaber man troværdige drab i en krimi? Det er det, du kan få svaret på, når der er foredrag, som du kan følge hjemme fra din sofa.

Den 20. maj klokken 19.00 til 20.30 kan du via teams deltage, når retsmedicineren og krimiforfatteren tager dig med på en makaber rejse. Du kan se mere om foredraget på aalborgbibliotekerne.dk.

Retsmediciner, foredragsholder og forfatter til flere true crime-bøger, Hans Petter Hougen, vender sammen med den succesfulde krimiforfatter, Anne Mette Hancock, emnet fiktion og fakta i krimigenren.

Her kan du høre, hvordan Hans Petter Hougen med sine mange års retsmedicinske erfaring, obduktioner og retsoptrædener går til værks, når han skal hjælpe Anne Mette Hancock med at bringe fakta ind i krimigenrens fiktive universer.

Efter Hougen og Hancocks oplæg får du selv mulighed for at stille dine spørgsmål direkte hjemme fra stuen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...