Lindholm Badmintonklub på jagt efter penge til en fjerboldmaskine

AALBORG: Det går rigtig godt for Lindholm Badminton Klub i øjeblikket. De unge strømmer til, men der mangler lige en enkelt ting: En fjerboldmaskine. Det er en maskine, som automatisk skyder fjerbolde ud i forudbestemte retninger og er dermed et vigtigt redskab i forbindelse med træningen for både unge og voksne.

- Sådan en fjerboldmaskine vil vi gerne have, fordi vi så kan optimere træningen, teknikken og dermed glæden ved at spille badminton.  Men desværre har vi ikke pengene til maskinen, fortæller Lene Milwertz og Rodena Mezdo fra Lindholm Badmintonklub.

Svend Ole Jensen
Lene Milwertz (til venstre) og Rodena Mazdo med nogle af de mange sponsorpræmier man kan vinde i bingo.

De to kvinder og andre gode kræfter i klubben er nu i gang med at skaffe de 35.000 kr., som fjerboldmaskinen koster. De har sat en større indsamling i gang.

- Vi søger fonde og så har vi arrangeret en aften med fællesspisning og bingo 22. april, hvor præmierne er sponsorgaver, fortæller de to kvinder, som begge er meget glade og begejstrede for den fine opbakning med sponsorgaver, der har været fra områdets handlende og forældre til klubbens unge spillere. Der kommer løbende sponsorpræmier ind til arrangementet 22. april.

Der bliver også en rask auktion. Nordjyske Autoteknik har sponseret en ny MTB, som skal sælges på auktionen og pengene til fjerboldmaskinen. Indehaver Michael Bitsch fortæller, at ham selv engang har spillet badminton, dog ikke i Lindholm.

- For mig er det helt naturligt at række badmintonklubben en hjælpende hånd, fortæller han.

Lene Milwertz og Rodena Mezdo håber begge, at det lykkes at få skaffet de 35.000 kr. her i foråret, så fjerboldmaskinen kan være klar, når træningen i den ny sæson går i gang efter sommerferien.

Lindholm Badmintonklub har lige nu 87 ungdomsspillere. Dertil kommer 134 seniorer. Der trænes i Løvvanghallen, hvor der er baner til rådighed fem dage om ugen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...