Cafe Spiret, Padelspecialist.dk, Teeshoppen, Lykke By Lykke og Bycerise samler ind. Foto: Niels Skovmand
Livet her

Hvem kan indsamle mest? Fem nordjyske virksomheder samler ind til et godt formål

De har tre uger til at samle ind til udsatte og sygdomsramte børn

24. maj 2021 kl. 09:09

AALBORG: Tre virksomheder går sammen om at samle ind til udsatte og sygdomsramte børn. Cool Unite og ANR danner rammer om et kapløb mod tiden om at samle penge ind til det gode formål. De fem virksomheder er cafe Spiret, Padelspecialist.dk, Teeshoppen, Lykke By Lykke og Bycerise.

CoolUnite Fonden har til formål at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn. Fonden skaber gode oplevelser og bidrager til, at børnene får en nemmere hverdag. Og det er lige præcis det, de fem virksomheder skal samle penge ind til. Hvordan de vil samle pengene ind er dog helt op til de enkelte virksomheder.

De samler ind til et fælles formål, men hvem kan indsamle mest? Det kan du følge med i på Radio ANR, hvor Morgenkøterne, Anders Wortmann og Matilde Alexandra Rasmussen vil følge indsamlingen intenst.

Lykke By Lykke har lavet en velgørenheds T-shirt. Foto: Lykke By Lykke

Og der er i den grad skruet op for kreativiteten for at samle penge ind til formålet. Hos Lykke By Lykke har man lavet en støtte t-shirt, der kan købes for 250 kr. og hele overskuddet på 200 kr. går til indsamlingen.

Har du lyst til at støtte indsamlingen kan t-shirten købes her

Pengene, der samles ind, går blandt andet til Pausehuset, Ønskeland og Børnehospice Lukashuset.

Annonceret indhold

Nyeste