Kennedy Arkaden holder fødselsdag med hot dog konkurrence

AALBORG: Når Kennedy Arkaden i denne uge holder 14 års fødselsdag bliver det bl.a. med en af de populære hot dog konkurrencer, som i al sin enkelthed går ud på at spise flest mulige "slanger fra bassinet" indenfor en bestemt tidsramme.

På torsdag 15. marts mellem kl. 15 og 16 er der hot dog event ved Menu i Arkaden, som Menu og Tulip er gået sammen med Foreningen Kennedy Arkaden om. Her handler det kort og godt om at spise flest mulige hot dog i løbet af tre minutter.

Der er billetter til landskampen mellem Danmark og Chile på Aalborg Stadion som præmie.

Arne B. Schade, som har tilrettelagt fødselsdagsfesten for Foreningen Kennedy Arkaden, fortæller, at der er mange forskellige rekorder i hot dog spisning alt efter hvor megen tid deltagerne får.

I Talent 2016 har den danske mester Ruben Mikkelsen forsøgt sig med spisning af hot dog på to minutter og her lykkedes det ham at spise seks en halv hotdog. Han personlige rekord er syv hot dog på to minutter.

Ruben har vundet DM i hotdogspisning tre gange, og i 2015 lykkedes det ham at spise 31 på 15 minutter.

I USA er hurtigspisning en stor ting, der får massiv mediebevågenhed. Især den årlige Independence Day hotdog-spisnings-konkurrence.

- I Kennedy Arkaden afviklede vi en konkurrence i 2016 hvor vi havde valgt tre minutter og her kunne vinderen spise seks hot dog. Det forsøger vi nu i 2018 om der er en der kan slå, siger Arne B. Schade.

Udover hot dog konkurrencen byder fødselsdagsfesten bl.a. også på et eSport event hos Menu. Her kan man dyste i 1 on 1 eller forsøge sig mod streameren Slarsen, som har 20.000 følgere på Twitch.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...