Hendes mand har tabt sin vielsesring i Jomfru Ane Gade - nu bliver den fremlyst på nettet

AALBORG: Om der har været hul i bukselommen, der er røget alt for mange sjusser indenbords, eller der er tale om et hændeligt uheld, melder historien endnu intet om.

For det er kun ejermanden, der kan fortælle, hvad der er gået forud for, at en vielsesring blev tabt i Jomfru Ane Gade i weekenden.

Derfor bliver netop ejeren af ringen i disse dage efterlyst på Facebook.

- Jeg tænkte, at jeg ville se, om jeg kunne finde frem til ham eller hans kone ad denne vej, før jeg afleverer ringen til politiet, siger Dorthe Rosenvinge fra Aabybro.

Det er ikke hende selv, men derimod en kammerat til hendes søn, der lørdag fandt ringen i Aalborgs festgade.

- Han kom så på besøg her og fortalte om det, og spurgte, hvad han skulle gøre med den, fortæller hun og tilføjer, at den unge mand er rejst til Asien i fem måneder, og hun derfor har lovet at tage sig af sagen.

Indtil videre er hendes opslag delt knap 800 gange på Facebook - men forsøget på at finde frem til ejeren af vielses- eller forlovelsesringen har ikke givet pote.

- Jeg kan da ikke lade være med at tænke på, hvad der er gået forud. Og om Lise eller hendes mand overhovedet vil finde den, siger Dorthe Rosenvinge.

Hun beskriver ringen som en almindelig glat guldring med inskriptionen Lise 1-4-2006.

Er det dig, der har tabt ringen i Jomfru Ane Gade i weekenden - eller kender du en Lise, der blev gift den første dag i april for knap 12 år siden, så hører Dorthe Rosenvinge gerne om det på Facebook.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...