Du kan se frem til boder, smagsprøver og musik - se her hvornår

AALBORG: Du får snart en helt særlig mulighed for at høre musik, handle i loppeboder og smage masser af lækkerier med venner og familie, når butikkerne i Nørregade inviterer til sensommermarked.

Idéen er at lave en hyggelig dag for kunderne og gæsterne i gågaden - og samtidig skabe opmærksomhed omkring forretningslivet.

- Vi er klar med boder, smagsprøver, musik og gode tilbud på dagen. Og som noget helt nyt er der forskellige loppeboder, siger Majken Green, der ejer den franske vinbar Ma Petite France med sin mand, Kristian.

- For eksempel vil der være børn og unge, der sælger legetøj, og en af forretningerne har kunder, der sælger vintagetøj, de får så en bod udenfor forretningen. Loppeboderne er uafhængige af butikkerne, og det skal være med til at skabe mere liv, at vi deler gaden med andre end os selv.

Det er anden gang, der er sensommermarked i Nørregade, og det er et af de initiativer, der er skabt, fordi butiksejerne har et stærkt sammenhold og eksempelvis mødes en gang om måneden for at dele erfaringer og idéer.

- I de fleste forretninger står ejeren bag disken, vi har ikke et stort bagland som kædeforretningerne. Vi har kun os selv, så vi bruger hinanden til at lave eksempelvis events. Vi spiller idéer opad hinanden, og det gør os alle stærkere, siger Majken Green.

- Vi går sammen for at opfordre til, at man stadig handler lokalt. Vi har fokus på at invitere folk til at komme ind og opleve vores gade og den dejlige midtby, vi har.

Hun er ikke i tvivl om, hvad du kan glæde dig til.

- Det bliver en lørdag med masser af liv og stemning.

Sensommermarked i Nørregade finder sted på lørdag 25. september i butikkernes åbningstid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...