Snart kan man lytte til højtidens musik ved træerne i Kildeparken

AALBORG: Aalborg Kongres & Kultur Center er vilde med at skabe julestemning i byen.

Og alle med ærinde i Kildeparken kan også sætte julehumøret i sving ved de 58 træer, hvor musikstanderne spiller kunstnerens julemusik fra torsdag 15. november til det nye år rinder ind.

I år bliver det de fire skuespillere fra Aalborg Vinterrevy, Rasmus Krogsgaard, Vicki Berlin, Pernille Schrøder og Thomas Mørk, der får æren af at sætte julemusikken på i Kildeparken.

Elton John er blandt de kunstnere, der spreder julestemning i Kildeparken. Arkivfoto

Alle søndage i advent bliver ekstra stemningsfulde, for her tænder Aalborg Kommunes Park & Natur 200 levende lys, når mørket falder på. Et helt særligt syn, der får julestemningen til at sprede sig sammen med de mange stjerners julemusik.

De Syngende Træer har eksisteret siden 1987, hvor 92 internationale kunstnere indtil nu hver har plantet et træ i Kildeparken i forbindelse med en koncert i Aalborg Kongres & Kultur Center. De 58, der også har indspillet julemusik, kan man nemt spotte, for igen i år bliver musikstanderne julepyntet.

Sissel Kyrkjebø, Bob Dylan, Hansi Hinterseer, Beyoncé, Elton John og Cliff Richard er blandt de mange kunstnere, hvis træer kommer til at sprede julestemning i Kildeparken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...