Livet her

Hyldest til Whitney Houston

Koncert i AKKC 6. november

20. oktober 2017 kl. 07:36

AALBORG: We will always love Whitney Houston, og mandag 6. november kl. 20 kan hun (så godt som) opleves, når The Greatest Love of All - The Whitney Houston Show kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Den smukke og utroligt dygtige Belinda Davids både synger som og ligner Whitney Houston så meget, at det næsten er som at opleve legenden selv.

Showet har taget hele verden med storm, og efter et udsolgt show i Aalborg i 2016 er The Greatest Love of All inden længe tilbage på scenen i Aalborghallen. I 2016 blev showet belønnet med hele fem stjerner af Nordjyske, som roste talentfulde Belinda Davids for at minde så meget om Whitney Houston, at det var som at opleve den ægte vare.

Belinda Davids’ medvirken i BBC One’s "Even Better Than the Real Thing", vidnede om hendes talent. Hun løb nemlig med sejren for sin autentiske og imponerende præstation som Whitney Houston. Der er altså ingen tvivl om, at den sydafrikanske sangerinde er den rette til at spille Whitney i The Greatest Love of All.

Der blev afholdt mere end 15.000 auditions i 11 lande for at finde den rette kvinde til at spille den legendariske sangerinde. Efter fire måneders intens søgen, var man lige ved at kaste håndklædet i ringen, da den sydafrikanske sangerinde dukkede op til en casting. Her blæste hun alle omkuld med sin store stemme, og ingen var i tvivl om, at den rette Whitney var fundet.

På scenen får Davids selskab af fire dygtige dansere, som sammen med sangerinden og et 6-mands orkester skaber et magisk og mindeværdigt show. I showet leveres Whitneys største hits som "I Will Always Love You", "I Wanna Dance With Somebody" og "I’m Every Woman" af den talentfulde sangerinde, som med sin stemme, energi og charme, går direkte i hjertet på publikum.

Annonceret indhold

Nyeste