26-årige Kasper Hansen elsker at have mange bolde i luften. Mød ham her

AALBORG: Han er medejer af Bar Røv, og nu har han også overtaget købmandsbutikken på hjørnet af Boulevarden og Christiansgade. Han er født og opvokset i Hjallerup, hvor han blev opdraget til at knokle for det, han brænder for. Han spillede håndbold i teenageårene og løb sit første maraton som 16-årig, og så er han drevet af ønsket om altid at behandle andre mennesker med respekt

Hvis jeg siger Aalborg, hvad får det så dig til at tænke på?

Fælleskab, sammenhold og et hårdt arbejdende folk. Jeg tænker på en by i udvikling.

Jeg synes, at fremtiden ser lys ud for Aalborg, og jeg er spændt på, hvordan plusbus kommer til at udvikle byen. Det bliver lidt mere moderne og storby-agtigt, men det er krydret med Aalborgs charme af gamle bygninger og gamle forretninger, som har ligget der i lang tid - ligesom Kiosken på Boulevarden og Bar Røv.

Hvilke personer i Aalborg betyder noget særligt for dig?

De mennesker i Aalborg, som inspirerer mig mest, er de mennesker, som gør noget for andre. Uagtet deres stilling, deres udsende eller på anden vis overfladiske ting, som vi dyrker rigtig meget i den tid, vi er i lige nu.

At møde mennesker med respekt lige der, hvor de befinder sig, synes jeg om noget, at folk i Aalborg stadig formår.

Du har overtaget Købmanden på Boulevarden, der nu hedder Kiosken på Boulevarden, og du er også medejer af Bar Røv. Hvordan synes du, det er at drive forretning i Aalborg?

At drive forretning i Aalborg er skønt - kort sagt.

De to forskellige steder har rigtig meget sjæl og historie, og det synes jeg har en stor charme.

Stederne henvender sig til alle i hele byen. Alle er velkomne hos mig. De vil også opleve en vis form for god energi ved mig og min lyst til bare at behandle andre mennesker ordenligt. Det betyder sindsygt meget for mig.

Ikke dermed sagt, at jeg kan gøre alle tilfredse. Men hvis jeg bare kan give 90 procent af alle dem, jeg møder på min vej i Aalborg, en bedre dag, så går jeg glad i seng om aftenen.

Susanne Justsen
Aalborg Stadion er et sted, hvor alle kan komme, uanset hvem de er. På stadion står alle sammen om at holde med AaB, og det synes Kasper Hansen er grundlæggende smukt. Foto. Lars Pauli

Hvilke steder betyder noget særligt for dig i Aalborg?

Aalborg Stadion betyder noget særligt for mig. Det er et sted, hvor nordjyder samles og dyrker AaB i medgang og modgang. Og hvis man kan drage lidt paralleller fra fodbold til livet i Aalborg, så er det et sted, hvor du kan komme, uden at det er vigtigt hvem du er, eller hvad du kan præstere i din dagligdag. Vi er sammen om at holde med AaB, og det synes jeg grundlæggende er smukt.

Hvordan ser fremtiden ud, hvis alt går, som du gerne vil?

Fremtiden i Aalborg ser rigtig godt ud for mig, og der skulle gerne ske endnu mere i 2021 fra min side af. Det kan blive i den nuværende kioskbranche, eller måske vil jeg forsøge mig med en hel ny branche. Jeg tager de chancer og muligheder, der kommer til mig. Men mine fremtidige forretninger kommer som udgangspunkt til at ligge i Aalborg. Det er her, jeg føler mig hjemme.

Jeg har også en drøm i fremtiden om at kunne hjælpe unge, der har det lidt svært i livet. Det bliver i en mentor-rolle eller som coach. Det kommer til at ske, når jeg når de cirka 30 år, så jeg har fire vilde år endnu i erhvervslivet.

Jeg var ikke en ørn i skolen og lykkedes mildest talt ikke så skide godt i den normale røv-til-bænk undervisning. Men jeg har altid kunne arbejde og knokle 10 procent mere end alle andre, da jeg havde det svært i min skoletid.

Hvis der er nogen børn eller unge mennesker, som læser dette og har det svært i skolen, er mit bedste råd til dem, at kan du arbejde lidt hårdere end alle andre, og kan du opføre dig ordenligt, så kommer du meget, meget langt i livet. At læse, skrive, regne eller stave korrekt kommer aldrig til at kunne opveje at behandle andre mennesker ordenligt og at være et godt menneske i mine øjne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...