Det er første gang, at prisuddeling kommer til Aalborg

AALBORG: For første gang sender DR1 live fra den store P3 Guld-prisuddeling direkte fra Aalborg.

Showet, som er en årligt tilbagevendende hyldest til og markering af ny dansk musik, foregår 28. marts i Musikkens Hus.

Musikfesten er tidligere år blevet fulgt af hundredtusindvis af tv-seere og har udviklet sig til en karrierekatalysator for et væld af musikalske mastodonter såsom The Minds of 99, Benal, Karl William, MØ, Ukendt Kunstner og Lukas Graham.

- Vi har svært ved at få armene ned, og vi glæder os meget til at afvikle endnu et prestigefyldt tv-show, som vi efterhånden har stor erfaring med på trods af husets forholdsvis korte levetid. Vi sætter desuden en stor ære i at være med til at støtte op om de talenter, der kommer til at præge dansk musik og ikke mindst hylde de kunstnere, der allerede nu stormer frem i den danske og internationale musikbranche. Vi ser frem til at samle publikum om en fælles kærlighed til musikken i bedste P3-ånd, siger direktør for Musikkens Hus Lasse Rich Henningsen i en pressemeddelelse.

For første gang i Aalborg

I januar 2019 blev P3 Guld afholdt i Odense, men det er første gang, at den populære prisuddeling afholdes i Aalborg, hvilket vækker stor begejstring hos borgmester i Aalborg Kommune Thomas Kastrup-Larsen:

- Vi glæder os over, at Aalborg endnu en gang bliver vært for et af landets mest populære tv-shows og således atter bliver slået fast på det kunstneriske Danmarkskort. Det skaber enorm stor værdi for byen og hele Nordjylland. Jeg er selv meget begejstret for P3 Guld, og jeg glæder mig til at opleve showet folde sig i ud i de unikke rammer i Musikkens Hus.

P3 Guld bliver det 28. tv-show, som bliver afviklet i Musikkens Hus, siden koncerthuset slog dørene op i 2014.

Billetter kan købes fra 4. februar kl. 10.00 på www.musikkenshus.dk. Program og værter vil blive offentliggjort løbende.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...