Det er ved at være sidste chance, hvis du vil nå at besøge Delikatessen

AALBORG: Det er en epoke, der slutter senere i dag, fredag. Efter 33 år med Delikatessen på Østerbro siger ejerne Mikael Helstrup og Karsten Andersen et vemodigt farvel til slagterbutikken, der er byens ældste.

De ville gerne have fortsat nogen tid endnu og fejret butikkens 35 års fødselsdag som ejere. Men de mange år på betongulv og med tunge løft har sat deres spor hos de to gamle venner, der vælger at stoppe nu for passe på sig selv og deres helbred.

- Vi havde næsten en aftale med en ny køber, og vi havde håbet, at Delikatessen kunne fortsætte, siger Mikael Helstrup.

- Men det gik i vasken i sidste øjeblik, så nu er butikken i stedet sat til leje. Men vi håber da, at nogen vil drive den videres som slagterforretning.

Makkerparret benytter også anledningen til at takke de mange kunder, som de kalder fantastiske og giver æren for, at det har været muligt at drive Delikatessen i så mange år.

Selv ser ejerne frem til nu at få mere fritid. De kan begynde at sove helt til halv otte, bruge mere tid på musik og radio, som de begge interesserer sig for, og så har Mikael Helstrup længe tænkt på at anskaffe sig en hund.

Han er ikke i tvivl om, at de to partnere forbliver gode venner, og kommer til at have meget med hinanden at gøre.

- Vi bor jo stadig lige ved siden af hinanden, og efter så mange år, hvor vi har gået op og ned af hinanden, så har man da et venskab, der ikke sådan lige glider ud i sandet, har Mikael Helstrup tidligere fortalt til os her på aalborg:nu.

Siden 1907 har der været slagterbutik på Østerbro, og siden 1989 er det altså Karsten Andersen og Mikael Helstrup, der har knoklet for deres livsværk. Altid med gode råvarer, håndværket og de gode relationer med kunderne som omdrejningspunkt.

Du finder Delikatessen på Østerbro 58 - indtil klokken 17.30 i dag, fredag 8. april.

LÆS OGSÅ: Nu lukker Aalborgs ældste slagterforretning

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...